Bemutatkozás

Bányai László vagyok, 46 éves, Budapesten élek feleségemmel. Gyerekkorom óta imádom az autókat, és amint lehetett, 18 éves koromban megszereztem a jogosítványomat. Szerencsés voltam, hiszen mire a jogosítványom megvolt, már volt saját autóm, és rögtön vezethettem is. Így pontosan tudom, milyen fontos, hogy jogosítvány után rögtön autóba ülhessen az ember és vezethessen. 

Több, mint 10 éve annak, hogy tanácsadással és személyi coachinggal kezdtem el foglalkozni. Az élet úgy hozta, hogy pár év után az emberek és a vezetés szeretetét az autós oktatás területén tudtam ötvözni. Tapasztalataim és észrevételeim mellett, illetve a sok-sok beszélgetést követően azt fedeztem fel, hogy azok az emberek, akik jogosítvány után több évet kihagytak vezetést illetően, ma leginkább a félelmük és a magabiztosság hiánya miatt nem mernek egyedül elkezdeni újra vezetni. Őszintén szólva ezt jól is teszik, mert félelemmel és nagyfokú bizonytalansággal könnyen okozhatnak balesetet. Élettapasztalatomnak és felnőttoktatási képzéseimnek köszönhetően, tanulóimat gyakorlati autóvezetési ismeretekkel és jelentős önbizalom tuninggal is segítem.

 

Már az elején szerettem volna ezt a módszert minél szélesebb körben kiterjeszteni, amihez egyedül nyilván kevés voltam. Kizárólag olyan kollegákat kerestem, akik hasonló életszemlélettel, mentalitással és végtelen türelemmel rendelkeznek.

Ahogy már említettem nagyon sok félelem összpontosul az emberekben a vezetést illetően, például a KRESZ és az autó kezelésének megfakult ismeretei, a városi forgalom kaotikusnak tűnő zsúfoltsága, a rengeteg motoros és biciklis, a zsúfolt parkolókba történő biztonságos parkolás, illetve megemlíthetném még a többi autós agresszív magatartása és a “nem túl előzékeny” közlekedési morál miatt. Hisszük hogy mindezek leküzdésében túl kevés az, ha az ember csak “úgy” beül egy autóba és elkezd “vezetgetni” ezért fontosnak tartjuk a rengeteg türelemmel és figyelemmel történő oktatást épp úgy, mint a vezetést gyakorlók önbizalmának és magabiztosságának sok biztatással és dicsérettel történő megerősítését. Tanulóink pozitív visszajelzései és hálás köszönetei nap, mint nap megerősítenek abban, hogy az általam kifejlesztett efajta ötvözött oktatási és tanácsadási módszert érdemes követnünk.

Szolgáltatásunkat egész Budapesten és annak vonzáskörzetében igénybe vehetik a vezetni vágyók. Köszönhetően a háztól-házig szolgáltatásunknak és az online KRESZ- előadásainknak, tanulóink rengeteg időt spórolnak meg, amit nem kell utazásra fordítaniuk. Gyakorolhatnak munkába menet, munkából hazafelé menet, de akár vidéki rokonaikat is meglátogathatják, miközben a vezetést gyakorolják. Szolgáltatásunk része továbbá, hogy tanulóink manuális- és automata váltós autón történő gyakorláson túl, saját autós vezetést is gyakorolhatnak kollegáink szakszerű iránymutatásai mellett.

 

Keress bizalommal!
error: