Felkészítő előadásaink újrakezdőknek

FIGYELEM! A felkészítő előadásainkra Június 13. -ig lehet jelentkezni. Ezt követően átmenetileg nem lesz elérhető ez a szolgaltatásunk. Júliusban indul az e learning szolgáltatásunk aminek a részleteivel hamarosan jelentkezünk.
Tapasztalatunk szerint, mint minden régen tanult dolog, a KRESZ ismerete is megfakul az évek során, ami ráadásul többször is változott az elmúlt évek alatt. Ezekkel akkor is foglalkozni kell időről – időre, ha rendszeresen vezetsz, de főképpen akkor, ha nem használod több éve a régen megszerzett tudást. Az általunk kidolgozott program nem csak a KRESZ felfrissítését szolgálja, hanem számtalan olyan esetre és problémára világít rá, ami jellemző a több éves kihagyás után újra vezetni vágyókra.
Ilyenek például: a nagyfokú szorongás, a forgalomtól való félelem, a külső tényezők észlelése és azok kezelése, prioritások felismerése. Mindezek mellett kielemzünk olyan helyzeteket is, amelyekkel rendszeresen találkozunk a nagyvárosi forgalomban vagy a nagyforgalmú autópályákon. A program 3 alkalmat foglal magába, 3 témakört feldolgozva.
 
1. Hasznos tanácsok újrakezdőknek
2. Vezetéselmélet, KRESZ ismeretek
3. Stressz kezelés
 
Az időpont állandó, hogy könnyen tudjatok tervezni, míg a témakörök rotálódnak, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelő időpontot.
Tanfolyamunk kezdési időpontjai, minden héten:
  • Hétfő 17:30-18:30
    60 perc
  • Hétfő 17:30-19:00
    2×40 perc, 10 perc szünet

Irodánk központi elhelyezkedésének köszönhetően egyszerűen megközelíthető:

 

2-es metró

5, 7, 112 buszok

5 perc séta a Keleti pályaudvartól

Tanulóink ide kattintva érhetik el a tananyagokat a kapott jelszóval.
Keress bizalommal!
error: