VezessJol Elmélet

VezessJol - Interaktív workshop

A gyakorlati tudás megszerzésének az alapja, az elméleti ismeretek minél szélesebb körű elsajátítása! Ha magabiztos tudásra vágysz, ne hagyd ki az elméleti ismeretek megszerzését!

„A múlt emlékei a legporosabbak” tartja a mondás. Itt ragadnám meg a lehetőséget, hogy ejtsek pár szót a félelemről is. Azért is tenném ezt, mert az ügyfeleink 90%-a az autóvezetéstől való félelemmel érkezik hozzánk. Ennek persze különböző szintjei vannak, de mindenkiben ott van valamennyi félelem, illetve szorongás ezzel kapcsolatban.

A félelem definíciója a NEMTUDÁS. Azaz, hogy attól félünk leginkább, amit nem ismerünk, vagy nem tudunk. Az autóvezetésben is így van ez. Minél kevesebb információval rendelkezünk az autóvezetés és a közlekedés kihívásairól, illetve azok megoldásairól, annál nagyobb lesz bennünk a félelem és  a szorongás. Ha csak magát a szót nézzük (FÉL-ELEM), abból is hamar kiderül, hogy nincs meg minden „Elem” ahhoz, hogy magabiztosak legyünk. Arról már nem is ejtenék több szót, hogy a magabiztosság hiánya egyenesen arányos az önbizalomhiány mértékével.

VezessJol elméleti oktatás

Mindezek tudatában, aki magabiztos autóvezető szeretne lenni, annak szívből ajánlom, hogy ne hagyja ki ennek alapköveit, az autóvezetés és közlekedés elméletének minél szélesebb körű megismerését. A VezessJol elmélet előadásai maximálisan ezt a célt szolgálják. Érted van, téged fejleszt. Neked készült, téged gyarapít. Több és jobb leszel általa. A megszerzett tudás sokkal magabiztosabbá tesz, ami az önbizalmadat is a helyére teszi.

A VezessJol elmélet nem egy klasszikus értelemben vett KRESZ ismétlő előadás!!!

Olyan dolgokról hallasz, tanulsz amiért máshol 100 ezreket kéne kifizetned.

Bányai László – a VezessJol alapítója- szakképzett Tréner és Coach. Több mint 14 éves tapasztalatának és profi előadásmódjának köszönhetően a résztvevők rengeteget tanulhatnak, és nem csak az autóvezetésről.

Az előadás 4 témakört dolgoz fel:

     Az első, az autóvezetési alapismeretek, legfontosabb szabályok

     A második, hasznos tanácsok újrakezdőknek (autóvezetőknek)

     A harmadik, a stresszkezelés az autóvezetésben és az élet más területein

     A negyedik, segítségnyújtási alapismeretek

 

Az előadás folyamán mindenki kap egy munkafüzetet is. A munkafüzet nem csak jegyzetelésre szolgál. Kitöltésével, annak használatával olyan önismereti problémákra is fény derül, ami nagyban befolyásolhatja az ember félelmeit és annak mértékét is. Az előadás egyben egy mini-tréning is, ahol a résztvevők személyre szabott segítséget és útmutatást is kapnak saját félelmeik, illetve szorongásaik feldolgozására és azok megszüntetésére.

Az előadás már önmagában is különleges, hisz kifejezetten újrakezdőknek lett kidolgozva minden egyes pontja. Tematikája és mondanivalója olyan kérdéseken és típus hibákon alapszik, amikkel a VezessJol alapítója, és munkatársai leggyakrabban találkoztak a képzések és az évek során.

Az előadás minden hónapban 1x elérhető és csak korlátozott létszámmal lehet részt venni rajta. A résztvevők regisztrációs sorrendben kerülnek fel a listára ezért érdemes időben lefoglalni a saját helyedet. Ha kimaradsz, lemaradsz! Ne feledd, ÉRTED van!

Tanfolyamunk kezdési időpontjai, minden héten:
  • Hétfő 17:30-18:30
    60 perc
  • Hétfő 17:30-19:00
    2×40 perc, 10 perc szünet

Következő előadásunk 2023. 10.16-án délután 16:00 órától az irodánkban lesz megtartva.

Helyszín: F1 irodaház, 1106 Budapest, Fehér út 1. 6.em. 610-es ajtó

Irodánk központi elhelyezkedésének köszönhetően egyszerűen megközelíthető:

2-es metró

1 perc séta az Örs Vezér tér metró végállomástól

Keress bizalommal!