Galéria

A gyakorló vezetés elégedett mosolyai

Mindenki máshonnan indul ezen az úton. Van, aki csak pár órát akar venni, hogy kissé felfrissítse megfakult tudását, van, aki szeretne kicsit több önbizalmat szerezni az autóvezetéshez, de olyan is akad, aki a több éves vagy évtizedes rettegését szeretné legyőzni. Egy dolog azonban közös. Mindenkiben voltak kétségek afelől, hogy sikerül-e magabiztos autóvezetővé válnia.

Annak ellenére, hogy a VezessJol-nál az első órák a legkevésbé megterhelőek, az emberek mégis ezeket a kezdeti próbálkozásokat élik meg a legnehezebbnek. Konklúzió, hogy a vezetésgyakorlásra is igaz az a mondás, hogy minden kezdet nehéz. Az, hogy ki miért, milyen indíttatásból vág bele, az nagyon sokrétű. Azt azonban tudjuk, hogy a cél elérése nem elég, ha közben nem élvezzük az utat, ami oda vezet. Mindig arra törekszünk, hogy a gyakorló órák jó hangulatban teljenek, mert hisszük, hogy ez a motorja annak, hogy az emberek óráról-órára jobbak és egyre magabiztosabbak legyenek.

A VezessJol munkatársai felelősségteljes emberek, akik minden pillanatban vigyáznak a volán mögött ülő gyakorlóinkra. Igyekeznek mindenben az ügyfeleink segítségére lenni. Az időpontokban és a helyszínekben a lehető leginkább az ügyfeleinkhez igazodnak. Az órarendet és az útvonalakat úgy állítják össze, hogy az minél inkább a gyakorlóink fejlődését szolgálja. Következetesek, ezért számíthatnak rá, hogy szembesítik őket, ha hibáznak, de soha nem bántanak senkit miatta. A nehéz helyzeteket addig gyakoroltatják, amíg hiba nélkül meg tudják csinálni a gyakorlók. Folyamatosan biztatják és támogatják döntéseikben a gyakorlóinkat. Nem megóvni akarnak a nehéz helyzetektől, hanem felkészíteni azokra. Munkatársaink emberszeretete és humorérzéke segít abban, hogy az órák jó hangulatban teljenek, ezzel is segítve a gyakorlókat átlendülni a kezdeti nehézségeken.

Galéria

A gyakorló órák során sok új dologgal és újabbnál újabb nehézségekkel, váratlan eseményekkel találkoznak a vezetést gyakorlók, amik néha kihívások elé állítják őket. Munkatársaink nagy türelemmel és segítőkészséggel dolgoznak azon, hogy az ilyen helyzeteket minél jobban átlássák és megértsék a gyakorlók, hogy amikor később hasonló helyzetbe kerülnek, azt minél hamarabb felismerjék és minél gyorsabban jó döntést tudjanak hozni az adott szituációban.

Küldetésünk:

     Hogy segítséget nyújtsunk minden lehetséges eszközzel, hogy ügyfeleink magabiztos autóvezetőkké váljanak.

     Inspirálni és motiválni az embereket a helyes közlekedési kultúra kialakítására.

     Támogatni az ügyfeleinket, hogy visszanyerjék önbizalmukat és önbecsülésüket az autóvezetés és az élet más területein is.

     Hogy az autóvezetés ne csak egy szükséges feladat, hanem egy könnyed élvezeti faktor legyen.

 

Mindezek, összességében segítenek abban, hogy ne végződhessen kudarccal ez a kihívás. Ügyfeleink óráról órára érzik, hogy jó helyen vannak, azt kapják amit vártak, sőt még annál is többet. A széles mosolyok és önfeledt nevetések, a számtalan köszönőlevél és pozitív visszajelzés ad nekünk is megerősítést és bíztatást abban, hogy jó dolgot csinálunk és, hogy jól végezzük a feladatunkat.

Gyere és légy Te is részese ennek a csodának. Mi adjuk a tudásunkat és szeretetünket, hogy Te adhasd a mosolyodat és Csak élvezd a vezetést!

Keress bizalommal!
error: