Gyakorló vezetés nőknek

Kinek ajánljuk a Gyakorló vezetés nőknek szolgáltatásunkat?

Neked, bármilyen korosztályba is tartozol. Ha már régóta érlelődik benned a gondolat, hogy felelevenítenéd megfakult vezetői készségeidet, vagy a friss jogsi után még szükséged van vezetés gyakorlásra, akkor a „gyakorló vezetés nőknek” szolgáltatásunk a tökéletes megoldás számodra.

Anya vagy? A világ legcsodálatosabb dolga mellett felelősségteljes „pozíció” is egyben. A gyermeked akkor érzi magát biztonságban, ha te is biztonságban érzed magad. Az esetleges bizonytalanságod viszont autóvezetés közben éppúgy észreveszi gyermeked, mint az élet más területein. Ha te is határozott, rutinos és jó hangulatú utazásra vágysz, akkor gyere, és próbáld ki a VezessJol gyakorlóvezetés óráit. Egyedülálló ajánlatunk, ha kisgyermekes anyuka vagy, hogy a vezetés gyakorlásra a legkisebb családtagot is magaddal hozhatod.

Szingli vagy? Ebben az életszakaszban elég sok program és megoldandó feladat akad a hölgyek életében, melyekhez előny az autóvezetés. Estébe nyúló rendezvények, távoli rokonok látogatása, baráti nyaralások, bevásárlás és még sorolhatnánk. Valószínűleg veled is előfordult már, hogy azért mondtál le, vagy hagytál ott hamarabb egy eseményt, mert nem volt lehetőséged a kényelmes hazaút megoldására. Ha szeretnél egy szabadabb életet kialakítani, akkor megtaláltad azt a rugalmas gyakorlóvezetés nőknek szolgáltatást, ahol maximálisan támogatnak  fejlődésedben.

Gyakorló vezetés nőknek

Függetlenül attól, hogy a gyakorlóvezetést muszájból vagy saját belső motivációd miatt kezded, biztos lehetsz benne, hogy a VezessJol végigkísér fejlődésed útján. Amint elértél egy olyan szintre, ahol az autóvezető mentorodnak már nem szükséges „beleszólni” vezetésedbe, saját autóddal is gyakorolhatsz. Ennek eredményeként magabiztosan fogsz autót vezetni, nem fogsz elbizonytalanodni idegen környezetben és váratlan szituációkban. Légy bármely életszakaszodban, a gyakorlóvezetés nőknek szolgáltatásunkkal eléred célod.

Vezess velünk jogosítvánnyal!

Miben más a nőknek szóló gyakorló vezetés?

A VezessJol több, mint egy szolgáltatás. Olyan mentoringot és fejlődési lehetőséget biztosítunk, amelynek hatására helyére kerül az önbizalmad, és magabiztosan fogsz minden alkalommal a volán mögé ülni. A vezetés gyakorlás végére nem csak határozott leszel, de megszereted az autóvezetést is.

Egyéni módszertanunk és képzett mentoraink személyre szabott hozzáállása garantálja, hogy Te is a legjobbat és a legtöbbet  hozhasd ki magadból.

Barátságos Környezet: Kényelmes és nyugodt légkört teremtünk, amelyben szabadon kifejezheted magad és bátran kérdezhetsz.

Egyéni Fejlődési Terv: Fejlődési naplót biztosítunk számodra, figyelembe véve a tapasztalatokat és az egyéni igényeidet.

Empátia: Mindegyik kollégánkra jellemző a kivételes türelem és empatikus hozzáállás, akik nem csak a vezetést tanítják meg, hanem támogatnak és motiválnak is az egész vezetés gyakorlás során.

Bármilyen negatív élményt, félelmet cipelsz is magaddal, kollégáink és szakember partnereink maximálisan azon lesznek, hogy segítsenek leküzdeni az autóvezetéstől való félelmeidet és megszabadulj a szorongásaidtól.

Előnyök, amelyeket csak nálunk kapsz

Így fejlesztünk és segítünk a gyakorló vezetés nőknek szolgáltatásunkkal

Kezdő lépések a VezessJol-nál

Ha szimpatikus számodra, amit eddig olvastál vagy láttál a social media oldalainkon, akkor munkaidőben telefonon, munkaidőn kívül e-mailben tudsz jelentkezni  próbavezetésre.

Telefonon szívesen válaszolunk minden kérdésedre. Ne légy bátortalan, nincs kínos kérdés, inkább az lehet a későbbiekben kínos, ha nem kérdeztél meg olyat, ami esetleg befolyásolhatja a fejlődésed.

Az első beszélgetés alkalmával tájékoztatunk a gyakorlóvezetés általános folyamatáról. Elmondjuk mi fog történni a felmérő órán, ki lesz a mentorod, és a továbbiakban milyen opciók lehetségesek az autóvezetés gyakorlás folyamán.

A nő bekapcsolni készül biztonsági övét a volán mögött, örülve, hogy máris vezethet.

Figyelünk Rád, támogatunk, alkalmazkodunk

Mivelhogy lehetőség szerint mi igazodunk a Te idődhöz, így bármely napszakban, időjárási viszonyban fejlesztheted a vezetési tudásod, rutinod. Megmutatjuk, hogyan „láss előre”, hogyan alkalmazkodj és reagálj különböző helyzetekben, miként őrizd meg vagy szerezd vissza a nyugalmadat, és azt is, hogyan érd el, hogy az autóvezetés mindig kellemes élmény maradjon, legyen szó manuális vagy automata váltós autóról.

Az autóvezetés gyakorlás folyamán figyelembe vesszük, ha van preferált útvonalad, amit szeretnél bejárni. Végig vesszük azokat a technikákat, amelyek a legnagyobb kihívást jelentik számodra, de biztos lehetsz abban is, hogy addig gyakoroljuk a parkolást vagy akár az emelkedőn való elindulást, amíg az nem megy olyan simán, ahogy azt legelőször elképzelted. 

A nő mosolyogva hallgatja az autóvezető oktató intelmeit

Állítsd össze gyakorló vezetés óráidat

Gyakorló vezetés órák ütemezése

Ütemterv A gyakorlóvezetés legalább heti egyszer, 90 perces alkalom keretében biztosított. Természetesen, ha igényled, és autóvezető mentorod is rendelkezésre áll, akkor rugalmasságodnak és terhelhetőségednek megfelelően több vezetési alkalmat is megszervezhetsz.

1 vagy 3 alkalmas gyakorlóvezetés

Ha a jogsi megszerzése után továbbra is keresed a megfelelő magabiztosságot, vagy úgy érzed, hogy valami még hiányzik a határozottságodhoz, akkor lehetőséged van részt venni 1 vagy 3 alkalmas vezetésgyakorláson is.

5 alkalmas gyakorlóvezetés bérlet

Az első 5 alkalmas gyakorlóvezetés bérleted mellé egyedi módszertanunk elméleti anyagát biztosítjuk, vagy lehetőséged van személyesen részt venni interaktív előadásunkon. Amennyiben nem tudsz megjelenni az előadáson, e-learning tudásanyagunkat kérheted helyette.

Ez az ajánlatunk kizárólag azoknak szól, akik az első 5 alkalmas gyakorló vezetés bérletüket vásárolják meg, melyhez tartozó személyes interaktív előadás 1x látogatható.

Plusz szolgáltatások a gyakorló vezetés során

Háztól - házig szolgáltatás

Általánosságban elmondható, hogy a nők többsége nagyon nehezen tud időt szakítani saját fejlődésére. Ebben szerepet játszhat a munka, gyermekvállalás vagy egyéb életkörülmények. Olykor a hölgyek elhatározásai leginkább időhiány vagy fáradtság miatt fulladnak kudarcba.

Ha neked is ismerős ez az élethelyzet, akkor a háztól-házig szolgáltatásunk óriási segítség lehet neked. Mit is takar ez pontosan? A gyakorlóvezetés órád kezdő időpontjában oda megyünk érted, ahová szeretnéd (előre egyeztetve) és ott fejezed be a vezetés gyakorlást, ahol szeretnéd. Ezt a kényelmet felár nélkül, Budapest közigazgatási határán belül élvezheted.

Amennyiben agglomerációban laksz, úgy a:

plusz díjért veheted igénybe ezt a szolgáltatásunkat.

Ide kattintva megnézheted, hogy benne vagy-e a 30 km-es zónában.

Fiatal nő kilép a saját otthonából és máris megkezdheti a gyakorló vezetést a VezessJol Háztól-Házig szolgáltatásának köszönhetően.
Fiatal nő kilép a saját otthonából és máris megkezdheti a gyakorló vezetést a VezessJol Háztól-Házig szolgáltatásának köszönhetően.
Vidám kisfiú ül biztonságos gyerekülésben, mosolyogva várja az utazást az autóban.

Gyakorló autóvezetés gyermekeddel

Pontosan tudjuk, hogy mekkora sakkjáték egy-két órára rokont vagy babysittert szerezned, hogy vigyázzon gyermekedre, de tisztában vagyunk azzal is, hogy sokan csemetéjükkel a hátsó ülésen szeretnék az autóvezetés felelősségét és érzését megtapasztalni.

Így a VezessJol támogatást nyújt abban, ha gyermekedet is hozni szeretnéd gyakorlóvezetés óráidra. Ebben az esetben saját gyermeküléseteket autóvezető mentorod segít megfelelően rögzíteni a gyakorló autó hátsó ülésére. Igény esetén, ülésmagasítót tudunk biztosítani, (kérjük előre jelezd) ha gyermeked elérte a 135 cm-es magasságot.

A nő elégedetten vicsorgó mosollyal néz ki az autó ablakán.

Referenciák és visszajelzések

Több, mint 2500 nő nem tévedhet.

Felméréseink alapján, akik a VezessJol-nál gyakoroltak, 90,7%-uk tényleg megszerette a vezetést. A Google értékeléseinknél és a Facebook oldalunkon könnyen nyomon követheted azokat a visszajelzéseket, amelyeket a nálunk vezetést gyakorlóktól kapunk.

Kollégáink következetesen elismerik a teljesítményedet és minden alkalmat megragadnak a dicséretre, hogy növeljék önbizalmad. Folyamatos visszajelzést kapsz fejlődésedről, az aktuális tapasztalatokról, és teljes támogatást nyújtunk az egész vezetési gyakorlat során. Mindezeknek köszönhetően hamar elérkezik az az idő, amikor alig várod, hogy ismét a kormány mögé ülhess.

Jelentkezés felmérő órára

Keress bizalommal!