Gyakorlóink értékelései

Akik velünk gyakoroltak

És tapasztalataik

Kedves Vezessjol csapata! Először is szeretném Anikónak megköszönni, a türelmét, h. végig hallgatta a rossz tapasztalataimat, amit az oktatók terén szereztem, és azt, h. ajánlotta a világ legjobb oktatóját Fefét! Nekem 24 év maradt ki a vezetésből, ami nem kevés, ezért kialakult már bennem egy para, a vezetés iránt, amit csak fokoztak a rossz oktatók. Ez akkor változott meg, mikor elkezdtem Fefével vezetni. Persze nem egyből, mert először nem hittem el ,h. van ilyen oktató! 😊 Fefe elérte azt, amit nem hittem, h. valaha érezni fogok, h. vártam a vezetést. Vele öröm volt vezetni! Fefe egy végtelenül türelmes, empatikus, vidám, laza oktató. Soha nem emelte fel a hangját, még akkor sem mikor hibáztam, sőt! Türelmesen elmagyarázta, h. mit rontottam el, és még rajzzal is illusztrálta azt. Nekem az elindulással, h. lefulladok, és az emelkedőn való elindulással volt a legnagyobb bajom, na jó meg a parkolással, kb mindennel ennyi év után😊 Fefe sokszor kérdezte, h. ha lefulladsz akkor mi van? A válasz semmi, és ezt mellette el is hittem, elhittem h. nekem is van jogom az utakon járni, és mindezt vidáman és viccesen, ami nagyon fontos volt nekem. Volt olyan nap mikor fáradtabb voltam, nem ment a parkolás pl, és mondta, h. akkor most ezt hagyjuk, ne erőltessük, térjünk vissza rá később, h. ne frusztráljon. Komolyan van ilyen oktató? És igen van, és végtelenül hálás vagyok, h. hozzá kerültem! 😊 Köszönöm h. vagytok, és ilyen profi oktatókkal oktattok.
Rozsák Heni - vezessJol gyakorló vezetés
Heni
"Jogosítványomat 16 éve szereztem Debrecenben, de utána nem sok alkalmam volt vezetni. Miután a Budapesten kaptam munkát és az agglomerációba költöztem, egyre inkább szükségesnek láttam, hogy újra volán mögé üljek. Először a férjemmel kezdtem el vezetni, viszont éreztem, hogy jobb, ha szakemberrel együtt szerzem meg a kezdeti gyakorlatot a családi béke megtartása érdekében. 😉 Az interneten keresgélve találtam meg a VezessJol-t és jelentkeztem a felkészítő előadásra. Már ekkor nagyon szimpatikus volt a VezessJol és így ismertem meg Ferit, mint leendő oktatómat. Szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan kedves, türelmes és kiváló oktatóhoz kerültem, mint Feri. A kezdeti félelmeim a vezetéssel kapcsolatban már az első pár alkalom után elmúltak, az órákon folyamatosan újabb és újabb feladatokkal és helyzetekkel ismertetett meg, mindig türelmesen elmagyarázva, min szükséges javítanom és mi volt, amit jól csináltam. Bátorító szavakkal és gyakorlati tanácsokkal segítette a fejlődésemet, türelmesen javította ki a hibáimat (többször is elmagyarázta és gyakoroltuk azt, ami típushibaként felmerült🙂) Köszönöm a türelmet, a pozitív hozzáállást, a sok jó tanácsot és hogy sikerült a magabiztosságomat a vezetés terén visszaszereznem." Zsuzsanna
Zsuzsanna
Kedves Ernő! Már olyan nagyon régóta szeretnék írni Neked, de sosem jutottam el idáig. 😞 Mindig van valami sajnos. Na de most. Végre 😂 December 4-én hoztuk el Veresegyházáról a saját kis autómat. Már én vezettem onnan is haza. Egy automata váltós Suzuki WagonR+. 2003-as régi autó, de én imádom! Mindenhova azzal megyek már! Autópályán is mindig én vezetek ha megyünk valahova, Férjem mellettem ül igaz, de minden lehetőséget megragadok a gyakorlásra. Két gyereket mindenhova viszem kocsival, nem félek velük menni. Parkolás is szuperül megy.
Jó a párhuzamos parkolást keveset gyakorolom, de eddig bárhol meg tudtam állni és ez a lényeg. És mindezt Neked köszönhetem!! Ha Te nem lennél sosem mernék egyedül vezetni! Annyira hálás vagyok Neked, hogy el sem hiszed. Szerintem nincsen olyan autóban töltött nap, amikor ne jutnál eszembe. ☺️ Vagy a szép megállás miatt, hogy a műszerfalról ne boruljon le a vizes pohár, vagy, hogy ne fejeljem le a kormányt. 😂 De jelentem, ügyes vagyok. Tehát csak szeretném még egyszer megköszönni, nagyon jó Tanár vagy! Örökké hálás leszek Neked!


Bea
Gáborral a vezetés: peace, flowers, freedom, happiness. Komolyra fordítva a szót, Gábor mellett, mindig biztonságban éreztem magam (pedig én vezettem 😀), szakértelméhez, határozottság, kedvesség, humor és végtelen empátia társult. Több mint 20 év után kellett volán mögé ülnöm, amitől nem voltam boldog, nagyon nehezen szántam rá magam. Mindezek ellenére a tanulási folyamat csodás volt, talán még az önbizalmam is megtaláltam. 😊 Rengeteget gyakoroltunk, először a tanulóautóval, majd a saját kicsi kocsimmal. Mindenfelé jártunk, parkoltunk, autópályáztunk, tankoltunk és még kocsit is mostunk. 😊 Köszi, Gábor, hogy megtanítottál újra vezetni, szuper élmény volt!
Homoki Hajnalka - vezessJol gyakorló vezetés
Hajnalka
Legalább 10 éve van jogsim de soha nem volt önbizalmam ahhoz, hogy megszerezzem a rutint, vagy akár csak elkezdjek gyakorolni. Most úgy döntöttem, megpróbálom. Gábor nagyon türelmes, nagyon nyugodt segítő volt az első perctől kezdve, úgyhogy óráról-órára több kedvem volt vezetni - pedig az elején nagyon féltem a forgalomtól. A jó hangulatú órák után végre be mertem ülni a saját autónkba is, és ha rutinom még nincs is - hiszen az hosszú hónapok, évek alatt fog csak igazán kialakulni - önbizalmam már van, és úgy érzem, végre elkezdtem vezetni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Gábort, aki egy nyugodt, kitartó oktató, és némi önbizalom hiányzik ahhoz, hogy egyedül is a volán mögé merjen ülni.
Nemes Nóra - vezessJol gyakorló vezetés
Nóra
"Márk mindig nagyon kedves és higgadt. Jól magyaráz, jó támpontokat ad. Mindig megtaláljuk a közös hangot."
Péter
18 évesen szereztem meg a jogosítványomat. Jöttek az egyetemi évek és Budapestre költöztem, ahol nem vezettem egyáltalán, több mint 10 évig, hiszen tömegközelkedéssel mindenhova eljutottam. Tavaly viszont kiköltöztünk az agglomerációba, ahol muszáj autóba ülni, ha szeretnék elmenni valahova. Férjem mellett próbáltam újrav ezetni, de elég rosszul viselte ő is és én is 😃. Többszöri próbálkozás (és vörös fejű férj) után eldöntöttem, hogy inkább szakemberre bíznám a dolgot. Ekkor választottam a VezessJol-t, ami nagyon jó döntés volt! Gáborhoz kerültem aki nagyon kedves, és nyugodt volt minden szituációban, ezért nagyon hálás vagyok neki🤗. Köszönöm Gábor a sok segítséget. Hálás vagyok amiért elviselted, hogy a kereszteződés közepén lefulladok (3-szor is😅), hogy felbőg a motor minden induláskor, mintha Forma 1 versenyző lennék 🏎, hogy megtanítottad, nem kell 1 km-rel a kereszteződés előtt benyomni a kuplungot, és nem mellesleg, hogy a férjem (is) mostmár nyugodtan tud ülni az anyósülésen 😊. Üdv: Petra
Petra
Nagyon szerencsés vagyok, hogy Feri tanítványa lehettem. Rendkívül türelmes, szelíd, jó emberismerő oktató. 18 éve szereztem a jogosítványomat és sok félelmem volt, rossz automatizmusok, amit ő nagy türelemmel kezelt, javítgatott. Rendkívül jól magyarázott, érthetően, akár többször is. Sokszor is:) Hálás vagyok a nyugalmáért, a higgadtságáért, rugalmasságáért, amit a váratlan helyzetekben tanúsított. Sokat bíztatott, jóllehet számtalanszor elkövetettem ugyanazt a hibát, pozitív gondolkodása és hozzáállása mindig továbblendített a kudarcaimon. Rokonszenves volt az is, hogy kikérte a véleményem, hogy mit gyakoroljunk, mit érzek döcögősnek, merre menjünk. Sokat segített vidám lelkülete, pozitív életszemlélete, hogy oldódjon a vezetés miatt érzett szorongásom. Az utolsó gyakorló óránk óta már vezettem is és szuper volt, nem féltem, minden flottul ment. Köszönöm VezessJol! Nagyon-nagyon köszönöm, Feri!
Viki
18 éve szereztem jogositványt, és utána nem vezettem, úgy éreztem, ez egyáltalán nem nekem való. Azt hittem, hogy soha nem lesz bátorságom újra visszaülni a volan mögé. Amikor úgy éreztem, hogy mégis megpróbálom, sokat keresgéltem, hogy megbizható oktatót és iskolát keressek, és szerencsére megtaláltam a VezessJol-t és Fefét. Lépésröl-lépésre haladtunk. Fefe nagyon türelmesen, de következetesen oktatott. Az sem jelentett soha gondot, hogy 1 vagy akár 2 gyereket vigyek magammal. Emiatt a háztól-házig szolgáltatás is nagyon fontos volt nekem. Szinte hihetetlen, hogy most már akár egyedül is be merek ülni az autóba! Köszönöm a segítséget, és mindenkinek ajanlom Fefét és a VezessJol csapatát! 🙂
Judit
15 éve szereztem meg a jogosítványomat, de kevés rutint szereztem a vezetésben. Idén úgy éreztem, hogy muszáj felfrissíteni a tudásomat és leküzdeni a budapesti közlekedéstől való félelmemet. Ernőhöz kerültem oktatásra. Az első órai izgalmam hamar elmúlt, köszönhetően Ernő nyugodt és pozitív természetének. Elkezdtem élvezni a vezetést és már vártam a következő alkalmakat. A kurzus végére mindent megkaptam amiért a VezessJol-t választottam: önbizalmat a vezetéshez, praktikus tanácsokat, amikkel biztonságosabb és egyszerűbb a közlekedés, és megbarátkoztam a budapesti forgalommal is. Mindemellett szeretném megköszönni Ernőnek, hogy szeretettel fogadta az órákon a 7 hónapos potyautasomat is 👼
Zsuzsanna
Több, mint 10 éve rendelkezem jogosítvánnyal, ennek ellenére mindig rutintalanul és bátortalanul ültem a kormány mögé, amikor esély adódott rá. Nyáron hoztam meg azt a döntést, hogy leküzdöm félelmemet és “újra” tanulom a vezetést a fővárosban. Ez azért is jelentett plusz kihívást a számomra, mert a jogosítványt vidéken, egy kis városban szereztem, jellemzően a több sávos utak, busz-, villamos-, trolihatások nélkül. Lacival minden óra mosolygósan, jókedvűen telt. Visszaadta azt a képességem, mellyel ma már egyedül is bátran útnak indulok. Ajánlom őt kezdőknek és űjrakezdőknek. Mellette tényleg nem kell feszengeni és segít az izgalom leküzdésében is. Nyugodtan, szépen magyaráz és segít bármilyen számunkra nehéz szituációban is. Én abszolút biztonságban éreztem magam mindig mellette. Továbbá bármilyen kérdésem felmerült, mindenre volt hasznos és célratörő válasza! Jó tanács: aki hasonló cipőben jár, mint én voltam, ne hagyja veszni a jogsit, kár lenne érte. Valóban érdemes rászánni az időt és energiát, hogy visszakerüljön az önbizalom a vezetés területén is! Az órák jó hangulata pedig garantált, a gyomorgörcs pedig felejtős. :)
Ildikó
Jogosítvánnyal rendelkezem, de 40 éve nem vezettem!!! Hálás vagyok azért, hogy egy fantasztikus oktatót, Fefét kaptam arra a feladatra, hogy egyrészt feloldja bennem a 40 évvel ezelőtti -vezetéssel kapcsolatos - traumát, másrészt megszerettette velem a vezetést. Mindebben segítségére volt az óriási empátiája, türelme, hatalmas emberismerete. Fefe szigorú volt, de ugyanakkor humoros, emberséges. Meg kell mondjam, hogy nekem nem volt mindegy, milyen habitusú ember oktat. Hát ő ilyen, mindenkinek csak ajánlani tudom. Kiderült, hogy Tőle nem kell félnem, mert értem dolgozik, hogy a vezetéssel szabadságot kapjak. Hálásan köszönöm neki azt, hogy ilyen személyiség és azt, hogy képes volt minden nehéz pillanatban tartani bennem a reményt. Minden embernek azt üzenem, hogy ne adja fel, kezdje újra, mert sikerülni fog! Bízzon ebben a szuper csapatban és az oktatókban. Sikeres és boldog új évet kívánok Nektek köszönettel és hálával. Melinda
Melinda
A gyakorló órák jó hangulatban teltek. Kovács Feri nagyon türelmes oktató és alaposan elmagyarázta, hogy mire kell figyeljek vezetés közben. Ha valami nem ment, addig gyakoroltuk, amíg sikerült. Emellett minden felmerülő kérdésemre pontos választ kaptam. Teljes mértékben elégedett vagyok a VezssJol-al és Ferivel. Köszönöm a segítséget!
Ferenc
Még 18 éves koromban raktam le a jogsit, aztán most, 22 évvel később alakult úgy az életem, hogy vezetnem kell újra. A hosszú kihagyás után első szempont volt olyan oktatót találni, aki türelmes és az alapoktól kezdve a praktikákon át mindent át tudunk venni. Ferenc személyében nemcsak ezeket találtam meg, de az órák mindig vidáman teltek. Nemcsak egy alap rutinra tettem szert, de a magabiztosságom is megjött. Ahogy a VezessJol-nál is említették, Ferenc valóban egy buddha. (egy fiatal buddha!) Ha újra kezdeném, csak Őt választanám megint.
Viktor
10 év kihagyás után döntöttem úgy, hogy szeretnék ismét vezetni. A VezessJol-t választottam és Gáborhoz kerültem aki a kezdeti nehézségek ellenére mindig biztatot és türelmesen gyakorolt velem. Úgy érzem, hogy rengeteget fejlődtem az első órához képest, nagyobb az önbizalmam az utakon és végre van kedvem is vezetni. Bárcsak 17 évesen is Gáborral tanultam volna meg vezetni, mert akkor nem lett volna bennem annyi görcs és szorongás a vezetéstől. Gábor végtelen türelme és jófejsége mindig oldott a nehéz helyzeteken, így bárkinek jó szívvel ajánlom őt és a VezessJol-t.
Adrienn
Németh Ernővel gyakoroltam az autóvezetést, mert nagyon rég ültem autóban és szükségem volt egy alapos frissítésre. Az órák jó hangulatban teltek, Ernő mindig nagyon türelmes volt és jól elmagyarázott mindent, sok szituációt gyakoroltunk, mindig biztonságban éreztem magam mellette. Visszatért a magabiztosságom és most már szívesen indulok egyedül útnak a saját autómmal. A lányom és a vejem is Ernővel szerzett megfelelő rutint és magabizosságot a vezetéshez. Köszönöm szépen a segítséget és a türelmet.
Gizella
Habár köszönetem már többször kifejeztem Lacinak (oktatómnak), de nem lehet elégszer 😊 és talán lendületet adhatok azoknak, akik félnek belevágni, akik még várnak „valamire”, hogy újra kormány mögé üljenek. 🙂 Az én történetem úgy kezdődött, hogy a forgalmi vizsgám előtti napon, közvetlenül előttem történt egy hatalmas, kettős karambol, amit látni és hallani is rémisztő volt, kisebb sokkot kaptam, képtelennek éreztem magam, hogy folytassam az aznapi vezetést. Másnap ugyan levizsgáztam, viszont Pesten többé nem ültem volán mögé (mondhatni, egyébként sem…). 2004. szeptemberében szereztem meg a jogsim, de 2020. májusáig maximum 20 alkalommal vezettem, például kisebb falvakban (csak könnyű terepen). 15 és fél év után döntöttem el, márpedig nekem is menni fog, vezetni akarok a pesti forgalomban, elvégre itt lakom… Az én gyakorló óráimon Laci ült az anyósülésen és bizony volt dolga… 😁 Egy biztos, magam sem hittem, hogy valaha egyedül fogok furikázni Pest-Buda utcáin éjjel és nappal (és legyünk őszinték, a felmérő óra után szerintem, Laci sem 😅). Laci egyébként végtelenül nyugodt és türelmes volt, minden alkalommal (épp ahogy az egy tanuló, gyakorló vezető esetében feltétlenül szükséges). Jókat beszélgettünk, poénkodtunk, görcsmentesen teltek az órák. Mindemellett folyamatos visszajelzést kaptam, ha valamit vétettem vezetés közben (ez számomra szintén fontos volt), illetve nagyon sokat segített abban, hogy a traumám ellenére merjek vezetni. Az órák végeztével pár perceben kielemeztük az aznapi vezetés tanulságait is (ami jól ment és amire jobban kellett figyelnem). Nagyon jól döntöttem, mikor Titeket választottalak, ez egész biztos. 🙂 Köszönöm szépen még egyszer! 🤗 Jó szívvel ajánlom a „VezessJol.hu”-t 😊 ne féljetek belevágni, egyszer neki kell kezdeni (ha valóban szeretnétek), hajrá! 😉 🚗💨💨
Edina
László személyében egy türelmes, nyugodt, megbízható oktatót ismertem meg, aki figyel a tanulóira és folyamatosan támogató hátteret nyújt. Az órák jó hangulatban telnek nála, jól, érthetően magyarázza el a szituációkat, hasznos tanácsokkal lát el, rugalmas és az esetlegesen felvetődő problémákra mindig próbál megoldást találni, ezzel is segítve tanulóit.
Anita
6 éve volt már jogsim, de nem vezettem, amikor is Lacira rátaláltunk. Sok-sok év kihagyás után 0-ról tanultam újra a vezetést Bányai Lászlótól. 45 órát vettem összesen először az oktatóautóval utána pedig sajáttal. Türelmes, nyugodt, segítőkész, kedves oktatót ismertem meg benne. Szívből ajánlom mindenkinek.
Zsófia
Azt gondolom, hogy a legjobb oktatót kaptam a vezetés gyakorlásához. A 10 évnyi kihagyás után nem csak a vezetési technikámon kellett (sokat😀) csiszolni, komoly probléma volt a vezetéssel kapcsolatos önbizalomhiányom is, amelynek a visszaépítésében is sokat köszönhetek Lacinak. Külön köszönöm, hogy a kisfiammal is ilyen jófej volt, hiszen ő is minden utunkra jött velünk. Köszi Laci!
Dóri
Ahogy beültem mellé, egyből megnyugodtam és jókedvem lett. Mindig nagyon türelmes volt. Ha valamiben bizonytalan voltam, addig gyakoroltunk, amíg mindketten úgy éreztük, hogy már jól meg tudom csinálni. Ami nekem fontos volt, hogy volt beleszólásom abba, mit gyakoroljunk, soha sem kezelt gyerekként.
Flóra
Nem gondoltam volna, hogy valaha ismét volán mögé merek ülni. A jó hangulatú órák bátorságot adtak a forgalomban, és most már a parkolás sem fog akadályt jelenteni! Laci türelme még a nehéz helyzetekben sem fogyott el🙂 köszönöm!
Ági
8 évvel a jogosítványom megszerzése után sikerült megszerettetni velem a vezetést. Rossz tapasztalatok és türelmetlen oktatók miatt évekig nem ültem a volán mögé. Azonban Lacinak hála, ez megváltozott. Türelmes és segítőkész, mellette jó hangulatban telnek az autóban töltött órák.
Péter
20 éve van jogosítványom, de gyakorlatom szinte semmi - ekkor jött a képbe a VezessJol csapata és oktatóm Kovács Feri. Az ő személyében egy nagyon kedves empatikus, végtelenül türelmes embert ismertem meg. Ha szeretnél nyugodt, feszengéstől mentes, vidám gyakorló órákat, akkor ő a Te embered. Az órák időpontjait és útvonalait mindig rugalmasan meg tudtuk beszélni, a görcsös szorongástól a könnyed, élvezetes vezetésig tartó úton nagyon sok segítséget kaptam Feritől. Nagyon köszönöm 🙂
Csilla
25 éves jogosítvánnyal, 0 km vezetéssel, rossz élményekkel a hátam mögött, nem kis szorongással vágtam bele tavaly, hogy rutint szerezhessek. Szerencsémre Lacira találtam rá, aki kellő figyelemmel, rugalmassággal, kedvességgel, és főként TÜRELEMMEL, nagy szakmai rutinnal kezelte ezt, a mindkettőnk számára kihívásokat rejtő feladatot. Ma már egyedül levezetek Balatonra, vidékre megyek és a belvárosi dzsungel sem riaszt vissza! Nem gondoltam volna 1 évvel ezelőtt, hogy itt fogok tartani és ebben Lacinak óriási szerepe volt! Jó szívvel ajánlom azoknak, akik most szeretnének jogsit szerezni, vagy akiknek pár év kihagyás után van szükségük gyakorlásra.
Andrea
10 éve szereztem jogosítványt, de utána sajnos egyáltalán nem vezettem. Tavaly döntöttem úgy, hogy újra tanulok vezetni, és ehhez Gábort kaptam segítségül, akinek mindig hálás leszek! 🙏🏽 Azt hiszem, mondhatjuk, hogy a nulláról indultunk decemberben. 🫢🙈 Mára pedig eljutottam oda, hogy lett egy saját kis autóm, és életemben először hazavezettem Budapestről vidékre, 180km-t egyedül, és magabiztosan. ☺️ Ez nem történt volna meg, ha Gábor nem tanítja meg a vezetés fortélyait az alapoktól. Bár a kuplung kezelése nehezen ment át (talàn még most is rám szólna néha, ha làtna… 😅), és eleinte rettentően féltem a volán mögött, de Gábor, humorával és közvetlen stílusával segített átlendülni a kezdeti nehézségeken, bizonytalanságokon. Nehéz terepen tanította meg az emelkedőn elindulást (azóta nem félek, ha emelkedőn kapok pirosat 😄), sok-sok parkolást is gyakoroltunk, és minden órán ellátott valami praktikus jótanáccsal. Az órák mindig vidàm hangulatban teltek, és a kezdeti önbizalomhiányt lassan felvàltotta az óvatos, de a vezetéshez szükséges magabiztosság. 🙏🏽 Hálás vagyok Gábornak, hogy megtanított vezetni! 😊🚗 Köszi a VezessJol-nak a profizmusért! 😊 Bátran ajánlom mindenkinek! 😉
Rita
Keress bizalommal!