Gyakorlóink értékelései

Akik velünk gyakoroltak

És tapasztalataik

László személyében egy türelmes, nyugodt, megbízható oktatót ismertem meg, aki figyel a tanulóira és folyamatosan támogató hátteret nyújt. Az órák jó hangulatban telnek nála, jól, érthetően magyarázza el a szituációkat, hasznos tanácsokkal lát el, rugalmas és az esetlegesen felvetődő problémákra mindig próbál megoldást találni, ezzel is segítve tanulóit.
Anita
6 éve volt már jogsim, de nem vezettem, amikor is Lacira rátaláltunk. Sok-sok év kihagyás után 0-ról tanultam újra a vezetést Bányai Lászlótól. 45 órát vettem összesen először az oktatóautóval utána pedig sajáttal. Türelmes, nyugodt, segítőkész, kedves oktatót ismertem meg benne. Szívből ajánlom mindenkinek.
Zsófia
Azt gondolom, hogy a legjobb oktatót kaptam a vezetés gyakorlásához. A 10 évnyi kihagyás után nem csak a vezetési technikámon kellett (sokat😀) csiszolni, komoly probléma volt a vezetéssel kapcsolatos önbizalomhiányom is, amelynek a visszaépítésében is sokat köszönhetek Lacinak. Külön köszönöm, hogy a kisfiammal is ilyen jófej volt, hiszen ő is minden utunkra jött velünk. Köszi Laci!
Dóri
Ahogy beültem mellé, egyből megnyugodtam és jókedvem lett. Mindig nagyon türelmes volt. Ha valamiben bizonytalan voltam, addig gyakoroltunk, amíg mindketten úgy éreztük, hogy már jól meg tudom csinálni. Ami nekem fontos volt, hogy volt beleszólásom abba, mit gyakoroljunk, soha sem kezelt gyerekként.
Flóra
Nem gondoltam volna, hogy valaha ismét volán mögé merek ülni. A jó hangulatú órák bátorságot adtak a forgalomban, és most már a parkolás sem fog akadályt jelenteni! Laci türelme még a nehéz helyzetekben sem fogyott el🙂 köszönöm!
Ági
8 évvel a jogosítványom megszerzése után sikerült megszerettetni velem a vezetést. Rossz tapasztalatok és türelmetlen oktatók miatt évekig nem ültem a volán mögé. Azonban Lacinak hála, ez megváltozott. Türelmes és segítőkész, mellette jó hangulatban telnek az autóban töltött órák.
Péter
Több, mint 10 éve rendelkezem jogosítvánnyal, ennek ellenére mindig rutintalanul és bátortalanul ültem a kormány mögé, amikor esély adódott rá. Nyáron hoztam meg azt a döntést, hogy leküzdöm félelmemet és “újra” tanulom a vezetést a fővárosban. Ez azért is jelentett plusz kihívást a számomra, mert a jogosítványt vidéken, egy kis városban szereztem, jellemzően a több sávos utak, busz-, villamos-, trolihatások nélkül. Lacival minden óra mosolygósan, jókedvűen telt. Visszaadta azt a képességem, mellyel ma már egyedül is bátran útnak indulok. Ajánlom őt kezdőknek és űjrakezdőknek. Mellette tényleg nem kell feszengeni és segít az izgalom leküzdésében is. Nyugodtan, szépen magyaráz és segít bármilyen számunkra nehéz szituációban is. Én abszolút biztonságban éreztem magam mindig mellette. Továbbá bármilyen kérdésem felmerült, mindenre volt hasznos és célratörő válasza! Jó tanács: aki hasonló cipőben jár, mint én voltam, ne hagyja veszni a jogsit, kár lenne érte. Valóban érdemes rászánni az időt és energiát, hogy visszakerüljön az önbizalom a vezetés területén is! Az órák jó hangulata pedig garantált, a gyomorgörcs pedig felejtős. :)
Ildikó
Jogosítvánnyal rendelkezem, de 40 éve nem vezettem!!! Hálás vagyok azért, hogy egy fantasztikus oktatót, Fefét kaptam arra a feladatra, hogy egyrészt feloldja bennem a 40 évvel ezelőtti -vezetéssel kapcsolatos - traumát, másrészt megszerettette velem a vezetést. Mindebben segítségére volt az óriási empátiája, türelme, hatalmas emberismerete. Fefe szigorú volt, de ugyanakkor humoros, emberséges. Meg kell mondjam, hogy nekem nem volt mindegy, milyen habitusú ember oktat. Hát ő ilyen, mindenkinek csak ajánlani tudom. Kiderült, hogy Tőle nem kell félnem, mert értem dolgozik, hogy a vezetéssel szabadságot kapjak. Hálásan köszönöm neki azt, hogy ilyen személyiség és azt, hogy képes volt minden nehéz pillanatban tartani bennem a reményt. Minden embernek azt üzenem, hogy ne adja fel, kezdje újra, mert sikerülni fog! Bízzon ebben a szuper csapatban és az oktatókban. Sikeres és boldog új évet kívánok Nektek köszönettel és hálával. Melinda
Melinda
20 éve van jogosítványom, de gyakorlatom szinte semmi - ekkor jött a képbe a VezessJol csapata és oktatóm Kovács Feri. Az ő személyében egy nagyon kedves empatikus, végtelenül türelmes embert ismertem meg. Ha szeretnél nyugodt, feszengéstől mentes, vidám gyakorló órákat, akkor ő a Te embered. Az órák időpontjait és útvonalait mindig rugalmasan meg tudtuk beszélni, a görcsös szorongástól a könnyed, élvezetes vezetésig tartó úton nagyon sok segítséget kaptam Feritől. Nagyon köszönöm 🙂
Csilla
25 éves jogosítvánnyal, 0 km vezetéssel, rossz élményekkel a hátam mögött, nem kis szorongással vágtam bele tavaly, hogy rutint szerezhessek. Szerencsémre Lacira találtam rá, aki kellő figyelemmel, rugalmassággal, kedvességgel, és főként TÜRELEMMEL, nagy szakmai rutinnal kezelte ezt, a mindkettőnk számára kihívásokat rejtő feladatot. Ma már egyedül levezetek Balatonra, vidékre megyek és a belvárosi dzsungel sem riaszt vissza! Nem gondoltam volna 1 évvel ezelőtt, hogy itt fogok tartani és ebben Lacinak óriási szerepe volt! Jó szívvel ajánlom azoknak, akik most szeretnének jogsit szerezni, vagy akiknek pár év kihagyás után van szükségük gyakorlásra.
Andrea
Habár köszönetem már többször kifejeztem Lacinak (oktatómnak), de nem lehet elégszer 😊 és talán lendületet adhatok azoknak, akik félnek belevágni, akik még várnak „valamire”, hogy újra kormány mögé üljenek. 🙂 Az én történetem úgy kezdődött, hogy a forgalmi vizsgám előtti napon, közvetlenül előttem történt egy hatalmas, kettős karambol, amit látni és hallani is rémisztő volt, kisebb sokkot kaptam, képtelennek éreztem magam, hogy folytassam az aznapi vezetést. Másnap ugyan levizsgáztam, viszont Pesten többé nem ültem volán mögé (mondhatni, egyébként sem…). 2004. szeptemberében szereztem meg a jogsim, de 2020. májusáig maximum 20 alkalommal vezettem, például kisebb falvakban (csak könnyű terepen). 15 és fél év után döntöttem el, márpedig nekem is menni fog, vezetni akarok a pesti forgalomban, elvégre itt lakom… Az én gyakorló óráimon Laci ült az anyósülésen és bizony volt dolga… 😁 Egy biztos, magam sem hittem, hogy valaha egyedül fogok furikázni Pest-Buda utcáin éjjel és nappal (és legyünk őszinték, a felmérő óra után szerintem, Laci sem 😅). Laci egyébként végtelenül nyugodt és türelmes volt, minden alkalommal (épp ahogy az egy tanuló, gyakorló vezető esetében feltétlenül szükséges). Jókat beszélgettünk, poénkodtunk, görcsmentesen teltek az órák. Mindemellett folyamatos visszajelzést kaptam, ha valamit vétettem vezetés közben (ez számomra szintén fontos volt), illetve nagyon sokat segített abban, hogy a traumám ellenére merjek vezetni. Az órák végeztével pár perceben kielemeztük az aznapi vezetés tanulságait is (ami jól ment és amire jobban kellett figyelnem). Nagyon jól döntöttem, mikor Titeket választottalak, ez egész biztos. 🙂 Köszönöm szépen még egyszer! 🤗 Jó szívvel ajánlom a „VezessJol.hu”-t 😊 ne féljetek belevágni, egyszer neki kell kezdeni (ha valóban szeretnétek), hajrá! 😉 🚗💨💨
Edina
Most már két hete, hogy végeztem nálatok, és mindenképpen szeretném leírni a tapasztalataimat. Hét éve szereztem meg a jogosítványomat, de nem mertem vezetni Budapesten, mert féltem tőle. Idén végre rávettem magam, hogy újrakezdjem az egészet és a félelmeimet legyőzzem. Mivel a manuális váltós autókon nem szerettem vezetni, ezért automata váltós oktatásra jelentkeztem, és Tomi lett az oktatóm, amiért hatalmas köszönettel tartozom Nektek. Tomiban egy rendkívül türelmes, odafigyelő embert ismertem meg, az óráink hangosak voltak a nevetésektől, mindig nagyon jól szórakoztunk. És ez az önfeledt hangulat vezetett el odáig, hogy egy idő után azt vettem észre, hogy szeretek vezetni és egyszerre több dologra is oda tudok figyelni. Végre nem csak görcsösen a táblákat figyeltem, hanem képes lettem arra, hogy tényleg élvezzem a vezetést, ami előtte lehetetlennek tűnt. Múlt hét szombaton meg is vettem életem első autóját, és levezettem 110 kilométert egyhuzamban. Na jó, ült mellettem egy tapasztalt sofőr, nem tagadom, de a lényegen nem változtat: legyőztem a vezetéstől való félelmemet. Egy szónak is száz a vége, köszönöm szépen ezt az elmúlt 2 hónapot, egy élmény volt, Tomit pedig bárhol, bármikor, bárkinek nyugodt szívvel ajánlanám, a legjobb oktató, akivel valaha találkoztam. 🙂
Zsuzsanna
Keress bizalommal!
error: