Gyakorló vezetés saját autóval

Kinek ajánljuk a gyakorló vezetést saját autóval?

Szolgáltatásunk célja, hogy segítsünk Neked.

Akkor is, ha már rendelkezel egy ideje jogosítvánnyal, vagy az éppen megszerzett friss jogsi után vagy. Ha bizonytalan vagy a saját autóval való közlekedés terén, és szeretnél még több tapasztalatot szerezni, akkor a gyakorlóvezetés saját autóval szolgáltatásunk lesz számodra az ideális lehetőség.

Az autóvezetésben elengedhetetlen, hogy magabiztos légy. Pár hónap vagy év kihagyás után, egyedül a saját autódban ülve könnyen elveszítheted a biztonságérzetedet, amelyet a gyakorló autóval szereztél a vezetés gyakorlás során.

Miben más a saját autóddal gyakorló vezetés órákat venni?

A gyakorló vezetés egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a saját autód kormánya mögött, szakértő instruktoraink segítségével biztonságosan finomhangold járművezetési képességeidet. Lehet szó a manuális váltó figyelmesebb kezeléséről, a kuplung pedál könnyed használatáról vagy az autód méreteihez való hozzászokásról, de akár abban is segítünk, hogy megismerd a saját autód képességeit, műszaki paramétereit.

A nő elégedett, hogy saját autójába ülhet.

Ha frissen szerzett jogsi után vagy, akkor is, nagy valószínűséggel nem ugyanolyan autót fogsz vezetni, mint amin tanultál. Más lesz a mérete a saját autódnak, másképp látsz ki belőle, más a kanyarodási íve, és még sorolhatnánk a különbségeket. Ezek mind-mind elbizonytalaníthatnak, és vagy elindulsz “lesz, ami lesz” alapon vagy kihasználod a vezetésgyakorlás saját autóval szolgáltatásunk minden előnyét, amivel megkímélheted magad sok-sok kellemetlenségtől.

A gyakorló autóval történő vezetés gyakorlás ad egy plusz biztonságot és magabiztosságot neked, hiszen a plusz pedálsorral minden szükséges helyzetben tudunk segíteni. Ez a biztonságérzet megszűnik, amikor átülsz a saját autódba. Rád nehezedhet a mindenkori döntések súlya, hogy most tényleg csak és kizárólag a Tiéd az irányítás és a teljes felelősség.

Miért szükséges a felmérő óra?

Ezen szolgáltatásunk alapja is a felmérő óra, mely minden esetben gyakorló autóval (nem a Te autóddal) történik. Kizárólag így tudjuk biztonságos keretek között felmérni aktuális autóvezetési tudásod.

Megfigyeljük milyen helyzetekben vagy bizonytalan, és milyen vezetéstechnikai elemeket kell frissíteni, korrigálni vagy újra tanulni, hogy maximálisan magabiztos legyél.

A vezetésgyakorlás folyamata saját autóddal

Mivel minden esetben a biztonság az első, és ilyenkor nincs már plusz pedálsor, kizárólag kellő felkészültség esetén javasoljuk a saját autós vezetés gyakorlást. Családtagokkal semmiképp sem tanácsoljuk!

A felmérő órát követően őszintén elmondjuk neked, ha nem javasoljuk elsőre a saját autós gyakorlóvezetést. Ha van benned bizonytalanság, vagy hiányos az elméleti tudásod, akkor az a legbiztonságosabb, ha a vezetés gyakorlást gyakorló autóval kezded. Ezeken a gyakorló órákon gyakorolunk olyan szituációkat, amiknek a helyes kezelésére vagy gyakorlására szükséged lehet. Fejlesztjük a gyors helyzetfelismerést, és a reakció idődet. Viszont, amíg Te magad nem tudod, hogy hogyan reagálsz egy veszélyes vagy veszélyesnek tűnő helyzetben, addig a gyakorló autóval való gyakorlás a legbiztonságosabb.

Amikor egy - két teljes gyakorló alkalmat le tudsz vezetni beavatkozást igénylő hiba nélkül, akkor nyugodt szívvel “engedjük el” a plusz pedálsort, és ülünk át veled a saját autódba.

A férfi örömmel vezeti saját autóját

Segítünk megismerni a saját autódat, kezdve a méreteitől, a kezelő szervek megismerésén át, egészen a kanyarodási ívének, a fékerejének és a gyorsulásának megismeréséig. Hidd el, ez fontosabb, mint gondolnád! Ahány autó, annyi lehetőség, és nagyon nem mindegy, hogy melyiket hogyan kezeled.

Hidd el, megéri most befektetni az időt és energiát, mint később szervizbe vinni az autót csak azért, mert meghúztad a kapubejárónál vagy parkolás közben. Ma már egy kisebb javítás esetén is több 100 ezres tételekről beszélhetünk. A károkozás vagy egy esetleges baleset okozta traumáról már nem is beszélve.

Saját autós gyakorló vezetés előnyei és hátrányai

Előnyök, melyeket csak nálunk élvezhetsz

A vezetésgyakorlás saját autóddal nem teljesülhet, ha:

Gyakran ismételt kérdések

Minden, amit még érdemes tudnod

Jelentkezés felmérő órára

Keress bizalommal!