Munkatársaink

Munkatársaink

Vera2

Vera

Ügyfélkapcsolati referens

Vera Budapesten él, 2 kisfiú édesanyja. Az első kisfia születése után kezdett el aktívan vezetni. Vidékről költözött fel, így a fővárosi közlekedés először nagy kihívásnak bizonyult. Pontosan tudja, milyen érzés félelemmel, fenntartásokkal a volán mögé ülni, így nagyon jól tudja és átérzi, hogy min mennek keresztül a félelemtől szorongó, de vezetni vágyó emberek. Munkája során törekszik arra, hogy mindenki számára megtalálja a legmegfelelőbb kollégánkat a gyakorlóvezetésekhez, hogy magabiztosan és örömmel üljenek a volán mögé. Képzéseinkkel és munkatársainkkal kapcsolatos kérdésekkel keressétek Őt bizalommal.

Márk, a VezessJol autóvezető tanácsadója

Márk

Autóvezető tanácsadó

Márk Budapesten él.
Amint lehetett, 18 évesen meg is szerezte B kategóriás jogosítványát. Azóta is aktívan vezet, közel 20 éves vezetői tapasztalatát fiatalabb korában szállítmányozással, majd később futárkodással szerezte.
Kisgyerek korától megvan a járművekhez és a vezetéshez fűződő szeretete. 5 éves oktatói múltjából kifolyólag könnyen megtalálja mindenkivel a közös hangnemet.
Mindig vidám, mosolygós személyiségének és jó kommunikációs készségének köszönhetően jó hangulatú légkört tud teremteni az óráin.

Róbert, a VezessJol autóvezető tanácsadója

Róbert

Autóvezető tanácsadó

Robi Budapesten él párjával. Nagyon jó humorú, kommunikatív, segítőkész kollegánk. Rendkívül türelmes, jól és érthetően magyaráz. Több, mint 10 éve foglalkozik oktatással, nagyon szeret tanítani, küldetésének érzi, hogy segítsen embertársainak.
Olyan ember, akire nyugodtan bízzuk tanulóink autóvezetési képzését.

Feri, a VezessJol autóvezető tanácsadója

Ferenc

Autóvezető tanácsadó

Feri Budapesten él. Segítőkész, türelmes és érthetően magyaráz, így könnyen alkalmazható a segítsége vezetés közben.
Autóvezető szakoktatói oklevelét már a 90-es évek elején megszerezte. Az évek alatt szerzett tudását és tapasztalatát higgadtan, és nagyon udvariasan igyekszik megosztani tanulóival.
Büszkék vagyunk rá és nagy örömmel tudjuk őt munkatársaink között.

József, vezetési tanácsadónk

József

Autóvezető tanácsadó

József nem kevesebb, mint 37 éves autóvezetői rutinnal és tapasztalattal rendelkezik.
Elméleti és gyakorlati tudását főleg a személyszállításban,
taxisként és limuzin sofőrként szerezte.
Autóvezetési tanácsadóként az emberek szeretete mellett, a segíteni akarás, illetve a személyiségéből fakadó vidám és barátságos természet jellemzi leginkább. Kommunikatív, szereti megérteni az embereket és megértetni a mondanivalóját. Törekszik a sikerek elérésére.
Örömünkre szolgál, hogy a munkatársaink között üdvözölhetjük.

Gábor, a VezessJol autóvezető tanácsadója

Gábor

Autóvezető tanácsadó

Gábort vidám természtű, modern  felfogású fiatalembernek tartjuk.
Több, mint 20 éves autóvezetői tapasztalattal rendelkezik belföldön és külföldön egyaránt.
A gyakorlati órákon, tanulóink számára kellemes hangulatban tudja átadni a közlekedés „fortélyait”, vezetési tapasztalatait.
Kellemes hangvételben, nyugodtan magyaráz. Célja, hogy idővel a tanítványai is hasonló magabiztosággal és élvezettel tudják majd szelni az utakat. Hitvallása szerint, az életnek csak akkor van értelme ha a megszerzett tudásunkat tovább tudjuk adni!

Fefe, a VezessJol autóvezető tanácsadója

Ferenc

Autóvezető tanácsadó

Ferenc (Fefe) Budapesten él feleségével, két felnőtt lány édesapja. Már 19 évesen megszerezte B kategóriás jogosítványát, melyet később kibővített C és E kategóriával is. Óriási tapasztalattal rendelkezik, jól ismeri Magyarország és más európai nagyvárosok közlekedési szokásait is. Figyel másokra, szeret segíteni az embereknek, türelmes, érhetően adja át tapasztalatait az oktatás területén immár 15 éve. Örömmel tudjuk Őt a VezessJol csapatában.

László, a VezessJol autóvezető tanácsadója

László

Autóvezető tanácsadó

László Budapesten él családjával. Több évtizedes balesetmentes közlekedési tapasztalata és személyszállítási képesítése nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy tudását átadhassa az embereknek. Mindezt barátságosan és higgadtan képes megosztani a gyakorlóvezetőkkel. Nyugodt, jó humorú és nagyon precíz személyiség. Igényes a munkájára és a környezetére egyaránt. Örülünk, hogy a munkatársaink között tudhatjuk!

Bányai László - VezessJol tulajdonos

László

A VezessJol alapítója és tulajdonosa, Személyi Coach és Tréner

Több mint 14 éves tapasztalattal és megannyi sikertörténettel a hátam mögött, azzal a küldetéstudattal élem az életemet, hogy jobbá, könnyebbé és egyszerűbbé tegyem az emberek életét. Az óráimon és előadásaimon igyekszem a legalaposabban és minél érthetőbben átadni tudásomat és tapasztalataimat, hogy a vezetéstanulás minden ügyfelem számára sikertörténetté váljon.

Keress bizalommal!