Szolgáltatásaink

A VezessJol szolgáltatásai

A VezessJol csapata mindenki számára a biztonságos és nyugodt újrakezdő autóvezetés lehetőségét kínálja. Lehetsz bizonytalan, vakmerő, kismama, nagymama, vagy akár friss jogsival rendelkező rettegő – nálunk biztos, hogy megtalálod azt az oktatót/mentort, aki segít legyőzni és megoldani autóvezetéssel kapcsolatos nehézségeidet, félelmeidet.

Bővebb információkért kattints az alábbi címsorokra! 

A VezessJol Budapest és vonzáskörzetében, 60 perces, azaz egy teljes óra keretében tart gyakorló autóvezetés oktatást érvényes jogosítvánnyal rendelkezők részére. Természetesen van lehetőséged az egy órás gyakorló vezetésen kívül bérletet, kombinált bérletet is váltani, melyeknek díjszabásai jóval kedvezőbbek.

Budapest és vonzáskörzete:

Diósd · Nagykovácsi · Gödöllő · Budakeszi · Dunakeszi · Budapest · Dunaharaszti · Budaörs · Szigetszentmiklós · Érd

Budapesten térítésmentesen, Budapest közigazgatási határán kívüli térítés ellenében vehető igénybe.

A háztól -házig szolgáltatás számos lehetőséget rejt, melyeket kihasználva rugalmasan tudod beépíteni a gyakorló autóvezetést mindennapjaidba.

Kérheted óráidat már kora reggel, így te vezethetsz be a munkahelyedre, vagy autóval jöhetsz délután haza. Az ebédszüneted is kiválthatod egy óra autóvezetés gyakorlásra, vagy szombaton reggel együtt mehetünk haza a piacról, bevásárlás után.

Nem kell tömeg közlekedned vagy taxiba ülnöd, ahhoz, hogy egyáltalán eljuss bárhová is az újrakezdő autóvezetés projektedet megvalósítani. Azt, hogy a háztól -házig szolgáltatást milyen módon használod ki, azt a Te kreativitásodon múlik.

Az teljesen természetes a mai világban, hogy amikor egy szolgáltatásért fizetsz, számodra legjobbat szeretnéd kapni. A VezessJol-nál ezt duplázzuk Neked, hiszen nem csak kitűnő oktatót, mentort kapsz, hanem igényes, tiszta, szervizelt, újszerű gépkocsival gyakorolhatod az autóvezetést.

A VezessJol piacvezető, gépkocsi parkját illetően is, így lehetőséged van kiválasztani, hogy milyen autón szeretnél gyakorolni. A választásnál érdemes figyelembe venned, hogy a családban milyen autó van/lesz, vagy milyen autót szeretnél magadnak vásárolni. Minden gépjármű a jobb oldalon is „be van pedálozva”!

Gyakorló autóvezetésre a következő autó kategóriák közül tudsz választani:

Manuális váltós autó

(Kia Ceed, Volvo C30, Ford Focus, MG ZS (SUV), Ford Focus, Volkswagen Golf)

Automata váltós autó

(Honda Insight, Fiat Croma)

SUV automata

(Dongfeng)

Saját autó

Ezt a szolgáltatást abban az esetben tudod igénybe venni, ha a felmérő órán mentorod úgy érzi, hogy fizikálisan és mentálisan is készen állsz a forgalomban úgy vezetni, hogy nem szükséges technikailag javítani, „belenyúlni” a vezetésedbe. Ezen kívül az autód műszaki állapota megfelelő kell, hogy legyen, hiszen az autóért éppúgy, mint az utasodért és természetesen magadért is elsősorban Te vagy a felelős!

GYES-en lévő anyukák is bátran tervezzék napi programjukba az újrakezdő vezetést, – akár kisgyermekkel együtt! Csapatunk készséggel segít a gyerekülést rögzítésében, -de ha sajátod éppen nincs kéznél, tudunk Neked kölcsönözni. Ezt természetesen időben kell jelezned. Nem kell gyermekedet, kiskutyádat a nagymamára bízni, vagy több családtagot programodhoz igazítani – a VezessJol ebben is partnered.

Interaktív workshop / e-learning kurzus

A VezessJol-nál lehetőséged van személyesen, interaktív workshop-on / elméleti kurzuson részt venni, vagy e-learning (online) oktatási anyag keretében felkészülni az újrakezdő vezetés óráidra.

Az autóvezetés elmélet és gyakorlat olyanok, mint a borsó meg a héja, így számos gyakorló autóvezetés bérletvariációk közül tudsz válogatni ezen az oldalon.

 

A VezessJol gyakorló autóvezetés elméleti előadásai ugyan nem kötelezőek, de jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik régen nem vezettek forgalomban. Nagyon nagy önbizalmat és magabiztosságot ad a gyakorló autóvezetés órák során, ha nem azon kell gondolkodnod, hogy pl: egy többsávos kereszteződésnél melyik sávba kell érkezned vagy, hogy mikor kinek van elsőbbsége. A vezetés elmélet tudásának hiánya nagyban hozzájárul ahhoz, ha félsz a vezetéstől, vagy félsz a forgalomban. A félelmet az ismeretlen, azaz a tudás hiánya generálja leginkább. Ugyanakkor, ha tisztában vagy – nem csak- a KRESZ-szel, hanem azzal is, hogy váratlan szituációkat hogyan kezelj optimálisan, és hogyan maradj nyugodt, az nélkülözhetetlen biztonságérzetet és önbizalmat ad fejlődésedhez.

Számtalan indoka lehet annak, hogy a jogsi megszerzése után nem vezettél és kiestél a gyakorlatból, -és annak is, hogy friss jogsival sem mersz még vezetni. Ha eldöntötted, hogy félelem nélkül, magabiztosan szeretnéd róni az utakat, sőt – élvezni szeretnéd a vezetés, annak oka van. Változásra vágysz az életedben. Szabadságra, önbizalomra!

Ebben segít Neked a VezessJol csapata!

Az elméleti képzésen éppúgy, mint az autóvezetés gyakorló órák közben, olyan mentoringot és képzést biztosítunk, ami nagy mértékben növeli az önbizalmad, tudásod, kitartásod úgy, hogy közben életed más területeire is pozitívan hatnak.

A több év kihagyást követően és félelmekkel terhelt újrakezdő vezetésgyakorlás olyan speciális megközelítést és mentoringot igényel, ami nem összekeverendő a jogosítvány megszerzésére irányuló oktatással!

VezessJol Manuális Váltós

Manuális váltós autó

VezessJol Automata Váltós

Automata váltós autó

VezessJol SUV

SUV Automata

VezessJol a te autóddal

A te autód

VezessJol Elmélet

VezessJol Elmélet

Kényelmesen, érintésmentesen és környezettudatosan kezeljük bérleted!

Mindezt hogyan? CardyGo virtuális kártyával!

A CardyGo rendszer lehetőségeivel, egyszerűen és biztonságosan kapcsolódunk tanulóinkhoz, ügyfeleinkhez, vevőinkhez. Az online okos kártyarendszer leegyszerűsíti és átláthatóvá teszi számodra is a bérleteden szereplő órák követését és kezelését.

Mindehhez, nem kell mást tenned, mint letölteni a CardyGo applikációt, és regisztrálnod. Ezzel a lépéssel létrejön a Te saját QR kódod, melyet privát mentorodnak kell felmutatnod, aki az általad megváltott bérlettípust adja a saját profilodhoz.

Onnantól kezdve, már közös rálátásotok van az elmúlt és elkövetkezendő órák számaira is. 

És hogy mindez miért előny?

Mert nem kell papír alapú bérletkártyát magaddal vinni, megőrizni vagy éppen elfelejteni elhozni az órákra. Könnyebb és átláthatóbb az online bérletrendszer mindenki számára.

Szolgáltatásainkat akár ajándékként is megvásárolhatod

Keress bizalommal!