Gyakorlóvezetés Budapesten és vonzáskörzetében

Munkatársaink

Laci

Laci Budapesten él családjával. Több évtizedes balesetmentes közlekedési tapasztalata és személyszállítási képesítése nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy tudását átadhassa az embereknek. Mindezt barátságosan és higgadtan képes megosztani a gyakorlóvezetőkkel. Nyugodt, jó humorú és nagyon precíz személyiség. Igényes a munkájára és a környezetére egyaránt.

Donfeng Fengon

Városi SUV, minden extrával, amivel csak lehet.

Robi

Budapesten él, nagyon jó humorú, kommunikatív, segítőkész kollégánk. Rendkívül türelmes, jól és érthetően magyaráz. Több, mint 10 éve foglalkozik oktatással, nagyon szeret tanítani, küldetésének érzi, hogy segítsen embertársainak.

Skoda Scala

Mindennapi méret, mindennapi használatra, de nem átlagos!

Márk

Amint lehetett, 18 évesen meg is szerezte B kategóriás jogosítványát. Azóta is aktívan vezet, közel 20 éves vezetői tapasztalatát fiatalabb korában szállítmányozással, majd később futárkodással szerezte. Kisgyerek korától megvan a járművekhez és a vezetéshez fűződő szeretete. 5 éves oktatói múltjából kifolyólag könnyen megtalálja mindenkivel a közös hangnemet. Mindig vidám, mosolygós személyiségének és jó kommunikációs készségének köszönhetően jó hangulatú légkört tud teremteni az óráin.

Opel Astra L

Dinamikus és praktikus autó, kiválóan megállja a helyét a városi forgatagban.

Feri

Segítőkész, türelmes és érthetően magyaráz, így könnyen alkalmazható a segítsége vezetés közben. Autóvezető szakoktatói oklevelét már a 90-es évek elején megszerezte. Az évek alatt szerzett tudását és tapasztalatát higgadtan, és nagyon udvariasan igyekszik megosztani tanulóival.

Skoda Scala

Manuális váltós, rendkívül tágas és kényelmes.

Gábor

Vidám természetű, modern felfogású fiatalember. Több, mint 20 éves autóvezetői tapasztalattal rendelkezik belföldön és külföldön egyaránt. Kellemes hangvételben, nyugodtan magyaráz. Célja, hogy idővel a tanítványai is hasonló magabiztossággal és élvezettel tudják majd szelni az utakat. Hitvallása szerint, az életnek csak akkor van értelme ha a megszerzett tudásunkat tovább tudjuk adni!

MG Zs

Igazi városi Crossover. Bár nagynak tűnik, valójában egy közepes méretű, minden igényt kielégítő autó.

Joci

Joci nem kevesebb, mint 37 éves autóvezetői rutinnal és tapasztalattal rendelkezik. Elméleti és gyakorlati tudását főleg a személyszállításban, taxisként és limuzin sofőrként szerezte. Autóvezetési tanácsadóként az emberek szeretete mellett, a segíteni akarás, illetve a személyiségéből fakadó vidám és barátságos természet jellemzi leginkább. Kommunikatív, szereti megérteni az embereket és megértetni a mondanivalóját. Törekszik a sikerek elérésére.

Skoda Scala

Könnyen kezelhető, a városi élethez optimális méretekkel rendelkező autó.

Lévi

Fiatal kora ellenére, nagy tapasztalatra tett szert az emberek motiválásában, képzésében és fejlesztésébe. Ebben segíti kiváló alkalmazkodó készsége, nyugodtsága és empatikus hozzáállása. Több százezer balesetmentes kilométer útján megszerzett tapasztalatait nagyon nagy hatékonysággal tudja átadni az ügyfeleink részére. Örülünk, hogy a csapatunkat erősíti.


“Minden bonyolult, ha senki sem magyarázza el.” Fredrik Backman

Ford Focus

Manuális váltós, népszerű autó. Könnyű kezelhetőség jellemzi.

Gábor

Budapesten él, három fiúgyermek édesapja. Autóvezetői rutinját külföldön és belföldön egyaránt balesetmentesen szerezte meg. Fiatalos, mosolygós, aktív életvitelű személy. Menedzseri  múltjából adódóan könnyen megtalálja a közös hangot minden korosztállyal és személyiséggel. Célja, hogy megmutassa, hogy az autóvezetés ne csak egy elvárt dolog legyen, hanem eszköz a szabadsághoz és egy kényelmesebb élethez.

VW Golf

Manuális váltós, igazi városi kisautó, könnyen kezelhető.

Szolgáltatási területek

Gyakorló vezetés bérleteink

Gyakorlóvezetés (10×45 perc)

120 000 Ft

Gyakorlóvezetés (6×45 perc)

75 000 Ft

Gyakorlóvezetés (2×45 perc)

26 000 Ft

Felmérő óra

10 000 Ft

Áraink a gyakorló autóval és a saját autóval történő gyakorló órákra egyaránt érvényesek.

Bérleteink 90 perces alkalmakat foglalnak magukba, melyet a CardyGo applikációban tartunk nyilván.

Áraink tartalmazzák a Háztól-házig szolgáltatásunkat, Budapest közigazgatási határáig.

Elégedettségi Garanciát vállalunk!

A 6 és 10 órás bérletünkhöz elégedettségi garanciát vállalunk. 

Amennyiben az első 90 perces alkalommal úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit ígértünk, befejezheted a gyakorlást és visszafizetjük a bérleted árát.

Részleteket az ÁSZF-ben találsz.

A 10x45 perces bérletünk mellé ajándékba adjuk...

14 000 Ft értékben egy kimondottan újrakezdők számára készített elméleti anyagunkat, melyet e-learning formájában vehetsz igénybe.

8 500 Ft értékben a 2023-as Vezessjol konferencia 6 - nagyon értékes - előadásának videófelvételeit.

A 6x45 perces bérletünk mellé ajándékba adjuk...

14 000 Ft értékben egy kimondottan újrakezdők számára készített elméleti anyagunkkal, melyet e-learning formában vehetsz igénybe.

Vezetés elmélet szolgáltatásunk

VezessJol elmélet - e-learning

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének magabiztos autóvezetők lenni, és az ehhez szükséges alapot a saját időbeosztásuk alapján szeretnék elsajátítani, kollégáink előadásában. Minden olyan lényeges információ elhangzik a videókban, amire szükséged van ahhoz, hogy megértsd és átlásd azokat az összefüggéseket, amik elkerülhetetlenek a magabiztosság eléréséhez és a biztonságos közlekedés elsajátításához.
VezessJol elmélet – Elearning

14 000 Ft

Jelentkezés

Add meg elérhetőségeidet és kapcsolattartó kolléganőnk, Vera felhív téged.

Az alapokon túl (pl: melyik kerületben laksz és dolgozol, automata vagy manuális autón szeretnél-e gyakorolni) kiváncsi lesz rád, és arra, hogy mióta és miért nem vezetsz. Valamint, hogy mennyire vagy rugalmas idő tekintetében.

Továbbá megbeszélitek a fejlődési / gyakorlási lehetőségeket, és válaszol minden kérdésedre. Ezt követően István keresni fog téged, hogy megbeszéljétek a felmérő óra helyszínét és időpontját.

Ezután nincs más hátra, mint előre a fejlődés útján.

Töltsd ki adataidat vagy keress minket telefonon!

Munkaidőben: H-P: 8:00-17:00

Keress bizalommal!