Stressz és autóvezetés

Előadás részletei
Kutatási eredmények is igazolják, hogy számos tényező befolyásolja a közlekedők biztonságát, ezek egyike pedig a mentális állapotunk. Egy közlekedési stresszhelyzetben még a legnyugodtabb sofőrök is frusztráltak, figyelmetlenek lesznek – kevésbé képesek felmérni a rájuk leselkedő veszélyforrásokat és átlátni az ok-okozati összefüggéseket. Megtudhatjuk, hogy milyen következményei is lehetnek annak, amikor lerövidítjük a követési távolságot, meggondolatlan előzésbe kezdünk vagy épp leblokkolunk, amikor meghalljuk a szirénázó mentőautó hangját? Továbbá, azt is megtudhatjuk, hogy mi a különbség a stresszhelyzet és stresszreakció között.

Bemutatkozás
Munka szakpszichológusként elsősorban alkalmasságvizsgálattal, fejlesztéssel, munkahelyi kérdések, problémák megoldásával foglalkozom. Fő szakterületem a közlekedés emberi tényezőinek vizsgálata, alkalmasság megállapítása, baleseti elemzések elvégzése és egyetemi, tanfolyami szinten való oktatása.

2 300 Ft

Hasonló termékek

Gyakorlóvezetés (10×45 perc) – ajándékutalvány

120 000 Ft

Orvosi tanácsok

2 300 Ft

Éber jelenlét

2 300 Ft

Önbizalom és magabiztosság

2 300 Ft

Keress bizalommal!
Ha 10 órás bérletet vásárolsz, jár Neked az elméleti anyagunk, melyet a személyes részvételű előadás keretében vagy e-learning formában használhatsz fel.