Bemutatkozunk

Küldetésünk, hogy segítsünk azoknak az embereknek, akik változást szeretnének az életükben és ehhez első lépésként szeretnék leküzdeni az autóvezetéstől való félelmüket. A 2019-es megalapítása óta, a VezessJol több, mint 3000 ember életében hozott gyökeres változást.
Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre és ezzel együtt a munkatársainkra is.

Vera

Ügyfélkapcsolati referens

Két kisfiú édesanyja. Az első kisfia születése után kezdett el aktívan vezetni. Vidékről költözött fel, így a fővárosi közlekedés először nagy kihívásnak bizonyult. Pontosan tudja, milyen érzés félelemmel, fenntartásokkal a volán mögé ülni, így nagyon jól tudja és átérzi, hogy min mennek keresztül a félelemtől szorongó, de vezetni vágyó emberek. Munkája során törekszik arra, hogy mindenki számára megtalálja a legmegfelelőbb kollégánkat a gyakorlóvezetésekhez, hogy magabiztosan és örömmel üljenek a volán mögé.

Automata autós munkatársaink - Budapesten

Laci

Laci Budapesten él családjával. Több évtizedes balesetmentes közlekedési tapasztalata és személyszállítási képesítése nagyon jó alapot adott ahhoz, hogy tudását átadhassa az embereknek. Mindezt barátságosan és higgadtan képes megosztani a gyakorlóvezetőkkel. Nyugodt, jó humorú és nagyon precíz személyiség. Igényes a munkájára és a környezetére egyaránt.

Donfeng Fengon

Városi SUV, minden extrával, amivel csak lehet.

Robi

Budapesten él, nagyon jó humorú, kommunikatív, segítőkész kollégánk. Rendkívül türelmes, jól és érthetően magyaráz. Több, mint 10 éve foglalkozik oktatással, nagyon szeret tanítani, küldetésének érzi, hogy segítsen embertársainak.

Skoda Scala

Mindennapi méret, mindennapi használatra, de nem átlagos!

Márk

Amint lehetett, 18 évesen meg is szerezte B kategóriás jogosítványát. Azóta is aktívan vezet, közel 20 éves vezetői tapasztalatát fiatalabb korában szállítmányozással, majd később futárkodással szerezte. Kisgyerek korától megvan a járművekhez és a vezetéshez fűződő szeretete. 5 éves oktatói múltjából kifolyólag könnyen megtalálja mindenkivel a közös hangnemet. Mindig vidám, mosolygós személyiségének és jó kommunikációs készségének köszönhetően jó hangulatú légkört tud teremteni az óráin.

Astra L

Dinamikus és praktikus autó, kiválóan megállja a helyét a városi forgatagban.

Manuális autós munkatársaink - Budapesten

Feri

Segítőkész, türelmes és érthetően magyaráz, így könnyen alkalmazható a segítsége vezetés közben. Autóvezető szakoktatói oklevelét már a 90-es évek elején megszerezte. Az évek alatt szerzett tudását és tapasztalatát higgadtan, és nagyon udvariasan igyekszik megosztani tanulóival.

Skoda Scala

Manuális váltós, rendkívül tágas és kényelmes.

Gábor

Vidám természetű, modern felfogású fiatalember. Több, mint 20 éves autóvezetői tapasztalattal rendelkezik belföldön és külföldön egyaránt. Kellemes hangvételben, nyugodtan magyaráz. Célja, hogy idővel a tanítványai is hasonló magabiztossággal és élvezettel tudják majd szelni az utakat. Hitvallása szerint, az életnek csak akkor van értelme ha a megszerzett tudásunkat tovább tudjuk adni!

MG Zs

Igazi városi Crossover. Bár nagynak tűnik, valójában egy közepes méretű, minden igényt kielégítő autó.

Joci

Joci nem kevesebb, mint 37 éves autóvezetői rutinnal és tapasztalattal rendelkezik. Elméleti és gyakorlati tudását főleg a személyszállításban, taxisként és limuzin sofőrként szerezte. Autóvezetési tanácsadóként az emberek szeretete mellett, a segíteni akarás, illetve a személyiségéből fakadó vidám és barátságos természet jellemzi leginkább. Kommunikatív, szereti megérteni az embereket és megértetni a mondanivalóját. Törekszik a sikerek elérésére.

Skoda Scala

Könnyen kezelhető, a városi élethez optimális méretekkel rendelkező autó.

Lévi

Fiatal kora ellenére, nagy tapasztalatra tett szert az emberek motiválásában, képzésében és fejlesztésébe. Ebben segíti kiváló alkalmazkodó készsége, nyugodtsága és empatikus hozzáállása. Több százezer balesetmentes kilométer útján megszerzett tapasztalatait nagyon nagy hatékonysággal tudja átadni az ügyfeleink részére. Örülünk, hogy a csapatunkat erősíti.


“Minden bonyolult, ha senki sem magyarázza el.” Fredrik Backman

Ford Focus

Manuális váltós, népszerű autó. Könnyű kezelhetőség jellemzi.

Gábor

Budapesten él, három fiúgyermek édesapja. Autóvezetői rutinját külföldön és belföldön egyaránt balesetmentesen szerezte meg. Fiatalos, mosolygós, aktív életvitelű személy. Menedzseri  múltjából adódóan könnyen megtalálja a közös hangot minden korosztállyal és személyiséggel. Célja, hogy megmutassa, hogy az autóvezetés ne csak egy elvárt dolog legyen, hanem eszköz a szabadsághoz és egy kényelmesebb élethez.

VW Golf

Manuális váltós, igazi városi kisautó, könnyen kezelhető.

Vezetőség

Bányai László

Alapító, Ügyvezető, Tréner

Az emberek tanítása, felemelése, jobbá tétele, lehet elhivatottság, lehet életfilozófia, vagy szenvedély, de semmiképp nem tekinthetünk rá szakmaként, vagy átmeneti megoldásként valamilyen élethelyzetben.

Sz. Csillag Anikó

Operatív vezető

A jó vezetők tudják, hogy az emberek nem csőlátással rendelkező önző robotok. Jól tudják, hogy az embereknek van jó és rossz oldaluk, és a jó vezetés titka az előbbi megerősítésében és az utóbbi tompításában rejlik.

Ha-Joon Chang

Keress bizalommal!