Ajándékutalvány

Add ajándékba a Biztonságos Vezetés Élményét!

Akik félnek maguktól újra belevágni a gyakorlásba, azoknak egy kis kezdő löket jól fog jönni.

Ajándékozd meg szerettedet az alábbi lehetőségek valamelyikével.

Felmérő óra – ajándékutalvány

10 000 Ft

Felmérő óra (1 óra)

Mentoraink segítségével az ajándékozott biztonságos keretek között tapasztalja meg aktuális tudásszintjét. Felfedezzük erősségeit és fejlesztendő területeit, melyeket át is beszélnek. Tájékoztatásban részesül a gyakorlóvezetések lehetőségeiről és részleteiről.

Gyakorlóvezetés (2×45 perc) – ajándékutalvány

26 000 Ft

2 órás Gyakorlóvezetés

A szeretted elindulhat a vezetés útján ezen interaktív 1 alkalmas tréning során. Az egyedi kihívások és a forgalmi helyzetek megismerése során növelheti vezetési magabiztosságát.
Gyakorlóvezetés (6×45 perc) – ajándékutalvány

75 000 Ft

6 órás Gyakorlóvezetés

Három, 90 perces alkalmat szánva a vezetés fejlesztésére, ez az időtartam lehetőséget ad a komplex forgalmi helyzetek gyakorlására és a vezetési készségek elmélyítésére.

Gyakorlóvezetés (10×45 perc) – ajándékutalvány

120 000 Ft

10 órás Gyakorlóvezetés

A legjobb lehetőség a vezetési készségek tökéletesítéséhez. Szeretted megtapasztalhatja az autóvezetés kihívásait, felfedezhet új területeket, és gyakorolhat olyan helyszíneken, amelyekre a mindennapi vezetés során is szüksége lehet.

VezessJol Elmélet – ajándékutalvány

14 000 Ft

VezessJol Elmélet

A felkészítő előadás biztos alapot ad az újrakezdéshez. Segítünk tisztába kerülni a  valós félelmekkel és a ki nem mondott aggályokkal, valamint megértetni és meglátni azokat az összefüggéseket amik elkerülhetetlenek a magabiztosság eléréséhez és a biztonságos közlekedés elsajátításához.

VezessJol Elmélet – Elearning – ajándékutalvány

14 000 Ft

VezessJol Elmélet - Elearning

Akkor  ajánljuk, ha a szükséges alap megszerzését a saját időbesoztásához szükséges igazítani. Minden olyan lényeges információ elhangzik a videókban, ami szükséges ahhoz, hogy megértésre kerüljenek azok az összefüggések, amik elkerülhetetlenek a magabiztosság eléréséhez és a biztonságos közlekedés elsajátításához.

Miért válaszd a VezessJol Ajándékutalványokat?

Vásárold meg most az ajándékutalványt, hogy Ő is magabiztos vezetővé válhasson!
Vásárlást követően megküldjük e-mailen a névre szóló ajándékutalványt, mely a vásárlástól számított 1 évig használható fel.
Keress bizalommal!