VezessJol Elmélet - Előadás

Ismerd meg az autóvezetés elméleti és gyakorlati oldalát

Az autóvezetéstől való félelem (Amaxofóbia) egy olyan jelenség amelyben a felnőtt lakosság több mint 60%-a érintett. Ennek a félelemnek különböző szintjei vannak, az enyhe szorongástól egészen a konkrét rettegésig.

A félelem definíciója a nemtudás. Az autóvezetés és közlekedés területén minél szélesebb körű ismeretekkel rendelkezel, annál magabiztosabbá válsz. Az előadás célja, hogy megosszuk veled azokat a kulcsfontosságú információkat, melyek segítenek legyőzni a félelmeket és szorongásokat

Ahogy maga a szó is mutatja, "FÉL-ELEM", vagyis, nincs meg minden elem ahhoz, hogy magabiztos legyél.

Az autóvezetési alapismeretek és legfontosabb szabályok mellett praktikus tanácsokkal látunk el téged, mint újrakezdő gyakorló vezetőt. A VezessJol elmélet nem egy hagyományos KRESZ ismétlő előadás, hanem egy olyan program, ahol olyan tudást szerezhetsz, amiért máshol elképesztő összegeket kellene fizetned.

A lány pánikol a volán mögött.
Bányai László

Bányai László, a VezessJol alapítója, szakképzett tréner, több mint 14 éves tapasztalattal rendelkezik. Profi, de közvetlen előadásmódja, valamint személyes megközelítése révén garantálja, hogy nem csak az autóvezetésről tanulsz, hanem számos értékes tanáccsal is gazdagodsz.

Az előadás minden egyes pontja kifejezetten újrakezdőknek lett kidolgozva. Tematikája és mondanivalója olyan kérdéseken és típushibákon alapszik, amikkel Ő és munkatársai leggyakrabban találkoztak a képzések és az évek során.

A VezessJol Elmélet 4 fő témaköre

Az előadások 45-50 perces etapokban zajlanak, 5-10 perces szünetekkel.

Az autóvezetési alapismeretek és legfontosabb szabályok

A biztonságos autóvezetéshez és a stresszmentes parkoláshoz elengedhetetlen szabályokkal és útmutatásokkal ismerkedhetsz meg. Az interaktív előadásnak köszönhetően akár a személyes kihívásaidra is megoldást kaphatsz.

Hasznos tanácsok újrakezdőknek

Több éves tapasztalata alapján osztja meg Bányai László azokat a felismeréseket, amelyekkel a leggyakrabban szembesült az autóvezetéstől félők tanítása során. Ezekre mutat rá és ad rájuk gyakorlati javaslatokat, hogy neked is egyszerűbb és könnyebb legyen a beilleszkedés a nagyvárosi forgalomba.

Stresszkezelés az autóvezetésben és az élet más területein

Sok olyan technika és reagálási lehetőség van amivel elkerülheted a stresszes helyzeteket. Viszont az is fontos, hogy ha mégis rajtakapod magadat, hogy stresszhelyzetben vagy, akkor tudd, hogy miként kerülhetsz ki leggyorsabban és leghatékonyabban az adott helyzetből. Ez a tudás elengedhetetlen lesz számodra az önbizalmad megerősítéséhez és ahhoz, hogy biztonsággal vezethesd az autódat.

Segítségnyújtási alapismeretek

Hisszük, hogy nagyon fontos tisztában lenned a legfontosabb segítségnyújtási ismeretekkel. Amikor úton vagy, kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy egy másik autósnak vagy a saját utasodnak, családtagodnak kell segítséget nyújtanod. Ebben segít neked Dr. Varga Annamária szakorvos előadása.

Speciális interaktív coaching-workshop

Minden résztvevő munkafüzetet kap, mely nem csupán jegyzetelésre szolgál, hanem az önismereti problémákra is rávilágít. Az előadás egyben egy minitréning is, ahol személyre szabott segítséget és útmutatást kapsz saját félelmeid és szorongásaid feldolgozására.

Az előadás minden hónapban csak egyszer érhető el, és a résztvevők száma korlátozott. 

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Regisztrálj most, és garantáltan magabiztosabb autóvezetővé válsz. Ne feledd, ÉRTED van!

Időpont: 2024.05.27. 16:00 óra

Helyszín:

Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
2. emelet, C  (zöld) lph, 7-es „kapucsengő”

Jelentkezés VezessJol Elmélet előadásra

Keress bizalommal!