Automata váltós gyakorló vezetés

Az automata váltós autót neked ajánljuk, ha...

A lány vezetéshez készülődik az automata váltós autóban.

A VezessJol csapata az újrakezdő vezetők számára kínál egyedi és kényelmes gyakorló autóvezetés órákat, amelyek biztosítják, hogy ismét élvezd a vezetést még a forgalomban is. Automata váltós autóinkat akkor válaszd, ha szeretnél könnyedén és stresszmentesen gyakorolni, valamint kizárólag automata váltós autóra szól a jogosítványod.

Vezess velünk jogosítvánnyal!

Az automata váltós autó előnyei

Az automata váltós autók ideálisak városban, de légy tisztában az alábbiakkal:

Vezetési ellenőrzés és élmény: A manuális váltóval rendelkező autók vezetője aktívan részt vehet a sebességváltás folyamatában. Ez néhány vezető számára extra örömforrás lehet, mivel növeli a vezetési élményt és lehetőséget nyújt a pontosabb vezetésre.

Gazdaságosság: Manuális váltós autók általában kisebb és könnyebb váltórendszerrel rendelkeznek, ami hozzájárulhat a jobb üzemanyag-hatékonysághoz. Emellett a manuális váltós autót vezetők gyakran jobban tudják ellenőrizni a sebességet és az autó teljesítményét, ami a fogyasztás optimalizálásához vezethet.

Karbantartási költségek: Általában a manuális váltós autók kevésbé bonyolultak és kevesebb mozgó alkatrésszel rendelkeznek, így a karbantartás és javítás költségei alacsonyabbak lehetnek.

Költség és súly: A manuális váltók gyakran olcsóbbak a beszerzési költség és a gyártási költségek szempontjából. Emellett könnyebbek is lehetnek, ami javíthatja az üzemanyag-hatékonyságot és a teljesítményt.

Teljesítmény: Néhány vezető úgy érzi, hogy a manuális váltóval könnyebb elérni a kívánt teljesítményt, mivel nagyobb ellenőrzése van az autó felett.

Mindig egyéni igényeidnek és körülményeidnek megfelelően válassz gyakorló autót.

Mit nyújtunk neked az automata váltós gyakorló vezetés során?

Első a felmérő óra

Ha weboldalunkon, vagy közösségi média oldalainkon látott tartalmak felkeltették érdeklődésedet, ne habozz jelentkezni első próbavezetésedre! Telefonon munkaidőben, e-mailen pedig munkaidőn kívül érheted el csapatunkat.

Ha telefonon keresel minket, szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre. Nincs olyan kérdés, ami ne lenne fontos fejlődésed szempontjából. Ellenkezőleg, minél többet tudsz, annál jobb! Jó, ha még az elején tudunk mindent tisztázni, hogy később ne érjenek meglepetések. 

Az első beszélgetés során részletesen tájékoztatunk a gyakorló vezetés folyamatáról. Elmondjuk, mit jelent egy felmérő óra, beszélünk a mentorodról, és tisztázzuk, milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre az autóvezetés gyakorlása során

Gyakorló vezető nő a VezessJol autóvezető mentorával vezet.

A te bizalmad, a te fejlődésed

Szándékunk, hogy megmutassuk, hogyan „láss előre” a vezetés során, miként alkalmazkodj és reagálj változatos helyzetekben, valamint segítsünk megtartani vagy visszaszerezni a nyugalmadat. Emellett támogatunk abban, hogy az autóvezetés mindig pozitív élmény legyen, bármikor és bármilyen helyzetben, legyen szó manuális vagy automata váltós autóról.

A férfi mosolyogva, magabiztosan ül a volán mögött.

Háztól - házig szolgáltatás

Budapesten térítésmentesen, Budapest közigazgatási határain kívül pedig térítés ellenében veheted igénybe háztól-házig szolgáltatásunkat. A gyakorló vezetésed kora reggeli időpontokra is egyeztetheted, így munkahelyedre már autóval járhatsz. Hétvégi bevásárlásodhoz is igazíthatod, vagy bármilyen más programodhoz, amely hasznos lehet, nem csak az autóvezetés gyakorlás szempontjából.

A háztól-házig szolgáltatás flexibilitását kihasználva a Te kreativitásodon múlik, hogyan alakítod és építed be a gyakorló autóvezetést a mindennapjaidba.

Fiatal nő kilép a saját otthonából és máris megkezdheti a gyakorló vezetést a VezessJol Háztól-Házig szolgáltatásának köszönhetően.
Vidám kisfiú ül biztonságos gyerekülésben, mosolyogva várja az utazást az autóban.

Gyakorló autóvezetés órák gyermekeddel

Ha GYES-en lévő édesanya vagy, örömmel támogatunk téged is! Bátran tervezd be napi programjaidba az újrakezdő vezetést – akár kisgyermekeddel együtt! Csapatunk készséggel segít a gyerekülés rögzítésében.

Mennyi idő alatt leszel magabiztos vezető?

Figyelünk Rád, támogatunk, és alkalmazkodunk az igényeidhez. Mivel mi rugalmasan kezeljük az időbeosztást, bármely napszakban, időjárási viszonyban fejlesztheted a vezetési tudásodat és rutinodat.

A célunk, hogy megmutassuk, hogyan „láss előre” a vezetés során, hogyan alkalmazkodj és reagálj különböző helyzetekben, és miként őrizd meg vagy szerezd vissza a nyugalmadat. 

Ütemterv
A gyakorlóvezetés óráidra hetente minimum egyszer van lehetőség, amely alkalmanként 90 perc. Természetesen, ha igényled, és autóvezető mentorod is rendelkezésre áll, akkor rugalmasságodnak és terhelhetőségednek megfelelően több vezetési alkalmat is megszervezhetsz.

1 vagy 3 alkalmas gyakorlóvezetés

Ha a jogsi megszerzése után továbbra is keresed a megfelelő magabiztosságot, vagy úgy érzed, hogy valami még hiányzik a határozottságodhoz, akkor lehetőséged van részt venni 1 vagy 3 alkalmas vezetésgyakorláson is.

5 alkalmas gyakorlóvezetés bérlet

Az első 5 alkalmas gyakorlóvezetés bérleted mellé egyedi módszertanunk elméleti anyagát biztosítjuk, vagy lehetőséged van személyesen részt venni interaktív előadásunkon. Amennyiben nem tudsz megjelenni az előadáson, e-learning tudásanyagunkat kérheted helyette.

Ez az ajánlatunk kizárólag azoknak szól, akik az első 5 alkalmas gyakorló vezetés bérletüket vásárolják meg, melyhez tartozó személyes interaktív előadás 1x látogatható.

Vezetéselmélet előadás az 5 alkalmas gyakorló vezetés bérlethez

„A múlt emlékei a legporosabbak” tartja a mondás.

Minél kevesebb információval rendelkezel az autóvezetés és közlekedés kihívásairól, illetve azok megoldásairól, annál nagyobb lesz benned a félelem és a szorongás. Ha csak magát a szót nézzük (FÉL-ELEM), abból is hamar kiderül, hogy nincs meg minden „Elem” ahhoz, hogy magabiztosak legyünk.

Négy témakört dolgoz fel:

Lehetőséged van személyesen részt venni interaktív előadásunkon, melyhez munkafüzetet is biztosítunk számodra. Amennyiben nincs lehetőséged az előadásra eljönni, helyette kérheted e-learning tudásanyagunkat is.

Gyakorló vezetés Budapesten

A volán mögött ülő mosolygó nő élvezi a gyakorló vezetést, a mellette ülő oktatóval.

Biztosítjuk a lehetőséget esti vagy hétvégi gyakorlásra is, hogy az időbeosztásodhoz és lehetőségeidhez igazodhass. A városi vezetésgyakorlás során olyan kihívásokkal találkozhatsz, amelyek segítenek abban, hogy bármely ország vagy a világ bármely pontján magabiztosan vezethess.

A városi forgatagot kihasználva gyakorolhatsz buszok között, villamossíneken, manőverezhetsz szűk utcákban, parkolókban, vagy akár kétsávos körforgalomban is. Megtanítunk arra, hogy hol és mikor számíthatsz biciklisekre és rolleresekre, valamint, hogy hogyan reagálj rájuk.

A háztól-házig szolgáltatásunk egyik előnye, hogy a számodra fontos útvonalakat is be tudd gyakorolni, ráadásul mindezt felár nélkül, ha Budapest közigazgatási határain belül vagy. Így, nem csak az idődet takaríthatod meg, de a gyakorló vezetés óráidat is hatékonyabban tervezheted.

Gyakorló autóvezetés Pest megyében

Pest megyében is van lehetőséged az autóvezetés gyakorlására velünk. A Clark Ádám tértől (0-ás km) maximum 30 km távolságig lehetséges.

Ide kattintva megnézheted, hogy benne vagy-e a 30 km-es zónában.

Elképzeléseidhez igazodva akár a lakóhelyeden is gyakorolhatjuk az autóvezetést, ha nem szeretnél vagy nincs szükséged arra, hogy a budapesti forgalomban vezess.

Jelentkezés felmérő órára

Keress bizalommal!