VezessJol Elmélet - Elearning

Vezetéselméleti és gyakorlati ismeretek e-learning formában

Az autóvezetéstől való félelem (Amaxofóbia) egy olyan jelenség amelyben a felnőtt lakosság több mint 60%-a érintett.
Ennek a félelemnek különböző szintjei vannak, az enyhe szorongástól egészen a konkrét rettegésig.

A VezessJol elméleti és gyakorlati útmutatásokkal teli anyaga e-learning formában is hozzáférhető, hogy otthonodból vagy bárhol a világon elérhesd a kimondottan újrakezdők számára összeállított tudásanyagunkat.

A félelem gyakran abból fakad, hogy nem ismerünk valamit kellőképpen. Az autóvezetés miatti szorongás esetében sincs ez máshogy. Az előadások során olyan tudást szerezhetsz, amely segít téged abban, hogy magabiztosabban ülj a volán mögé.

Az autóvezetési alapismeretek és legfontosabb szabályok mellett a gyakorlati tanácsokat is videó formájában kapod meg.  Az e-learning nem egy hagyományos KRESZ ismétlő, hanem egy gyakorlatias megközelítésű, valós élethelyzeteken alapuló ismeretanyag.

A videós előadásokban kollégáink és dr. Varga Annamária szakorvos adják át neked  a vezetéselméletet, parkolási tudnivalókat és sok egyéb, több éves tapasztalat alapján összeállított gyakorlati információkat.

Vezetés gyakorlás közben kevesebb lehetőséged, illetve energiád van arra, hogy figyelj a melletted ülő szakemberre, emiatt sok hasznos információ és a magabiztosságodat támogató tudás semmibe vész. Az e-learning anyagunk abban segít, hogy ezek az információk biztosan eljussanak hozzád, hogy azok birtokában sokkal magabiztosabban gyakorolhass és vezethess majd a későbbiekben is.

Az e-learning tananyag négy fő témakört dolgoz fel, amelyeket részletesen kifejtünk a videókon keresztül

Az autóvezetési alapismeretek és legfontosabb szabályok

A biztonságos autóvezetéshez és a stresszmentes parkoláshoz elengedhetetlen szabályokkal és útmutatásokkal ismerkedhetsz meg. Az interaktív előadásnak köszönhetően akár a személyes kihívásaidra is megoldást kaphatsz.

Hasznos tanácsok újrakezdőknek (autóvezetőknek)

Több éves tapasztalata alapján osztja meg Bányai László azokat a felismeréseket, amelyekkel a leggyakrabban szembesült az autóvezetéstől félők tanítása során. Ezekre mutat rá és ad rájuk gyakorlati javaslatokat, hogy neked is egyszerűbb és könnyebb legyen a beilleszkedés a nagyvárosi forgalomba.

Az egyik emberi tenyérben egy fej látható hiányzó puzzle résszel, a másik kéz nyújtja felé a hozzá illeszkedő puzzle darabot.

Stresszkezelés az autóvezetésben

A legjobb ha elkerülöd a stresszes helyzeteket, de az is fontos, hogy -ha mégis rajtakapod magad, hogy stresszhelyzetben vagy, akkor- tudd kezelni az adott helyzetet, tudd enyhíteni a szorongás érzetét. Ez elengedhetetlen képesség kell legyen a biztonságos autóvezetéshez.

Segítségnyújtási alapismeretek

Alapvető, hogy tisztában legyél a legfontosabb segítségnyújtási ismeretekkel, mert amikor úton vagy, bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe hogy egy másik autósnak vagy akár a saját utasodnak kell segítséget nyújtanod. Ebben segít nagyon sokat Dr. Varga Annamária szakorvos előadása.

Mind a négy témakör több videóra van osztva, így saját időbeosztásodhoz igazíthatod, hogy mikor foglalkozol vele.

A VezessJol e-learning egy olyan lehetőség, amely a kényelmet és hatékonyságot ötvözi az autóvezetés elméleti és gyakorlati tudásának elsajátításában.

Fontosnak tartjuk, hogy a jogsi utáni vezetésgyakorlás során az elméleti ismereteket is a lehető legrészletesebben átadjuk az ügyfeleink számára.

Éppen ezért, mindenkinek aki 6 vagy 10 órás bérletet vásárol, biztosítjuk az online anyagainkhoz való ingyenes hozzáférést 3 hónapra. 

Keress bizalommal!