Gyakorló vezetés
manuális váltós autóval

Neked ajánljuk a VezessJol gyakorló autóvezetés szolgáltatásait, ha...

A nő elégedett mutatja kezében a kocsikulcsot
A hölgy boldogan hajol rá saját autójára.

Miért érdemes a VezessJol-nál gyakorolni manuális váltós autóval?

A manuális váltó használata a gyakorlóvezetés alatt is teljes mértékben integrálja vezetési folyamatod, fejleszti a koordinációd és növeli vezetési készségeidet. Stratégiai kontrollt sajátíthatsz el, megtanulod uralni az autót, akár különösen hegyvidékes, kanyargós utakon és nehezebb, technikás terepeken. A manuális váltós autókkal való vezetés lehetőséget ad az üzemanyag-kontrollra ami környezetbarát és pénztárcabarát megoldás is.

A férfi magabiztosan vezeti saját autóját

Neked ajánljuk a manuális váltós autóval történő gyakorlást?

Ha Te is szeretnél magabiztosan és kifinomultan kezelni egy manuális váltós autót, akkor a VezessJol a legjobb választás számodra! Válaszd az élményt, válaszd a fejlődést, válaszd a manuális váltós gyakorlóvezetést a VezessJol-nál!

A felmérő óra

Amennyiben megtetszett az, amit eddig olvastál vagy láttál a közösségi média oldalainkon, akkor gyere, és adj magadnak egy esélyt, jelentkezz próbavezetésre. Munkaidő alatt telefonon, munkaidőn kívül pedig e-mailen keresztül vagyunk elérhetők.

Ha telefonon veszed fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre. Ne szorongj, nincs olyan kérdés, ami ne lenne fontos a fejlődésed szempontjából. Sőt, jobb, ha most mindent tisztázunk, hogy később ne érjen meglepetés.

Az első beszélgetés során részletesen tájékoztatunk a gyakorló vezetés folyamatáról. Megosztjuk veled, mit jelent egy felmérő óra, bemutatjuk a mentorodat, és ismertetjük, hogy milyen lehetőségek várnak rád az autóvezetés gyakorlása során.

A VezessJol csapata mindenben támogat

Figyelünk Rád, támogatunk, és alkalmazkodunk az igényeidhez. Mivel mi rugalmasan kezeljük az időbeosztást, bármely napszakban, időjárási viszonyban fejlesztheted a vezetési tudásodat és rutinodat.

A célunk, hogy megmutassuk, hogyan „láss előre” a vezetés során, hogyan alkalmazkodj és reagálj különböző helyzetekben, és miként őrizd meg vagy szerezd vissza a nyugalmadat. 

Továbbá, segítünk elérni, hogy az autóvezetés mindig élmény legyen, bármikor és bármilyen helyzetben, legyen szó manuális vagy automata váltós autóról.

Manuális váltós gyakorló vezetés órák és bérletek

Ütemterv

A gyakorlóvezetés óráidra minden héten legalább egy 90 perces alkalmat biztosítunk. Természetesen, ha igényled, és autóvezető mentorod is rendelkezésre áll, akkor rugalmasságodnak és terhelhetőségednek megfelelően több vezetési alkalmat is megszervezhetsz.

1 vagy 3 alkalmas gyakorlóvezetés

Ha a jogsi megszerzése után továbbra is keresed a megfelelő magabiztosságot, vagy úgy érzed, hogy valami még hiányzik a határozottságodhoz, akkor lehetőséged van részt venni 1 vagy 3 alkalmas vezetésgyakorláson is.

5 alkalmas gyakorlóvezetés bérlet

Az első 5 alkalmas gyakorlóvezetés bérleted mellé egyedi módszertanunk elméleti anyagát biztosítjuk, vagy lehetőséged van személyesen részt venni interaktív előadásunkon. Amennyiben nem tudsz megjelenni az előadáson, e-learning tudásanyagunkat kérheted helyette.

Ez az ajánlatunk kizárólag azoknak szól, akik az első 5 alkalmas gyakorló vezetés bérletüket vásárolják meg, melyhez tartozó személyes interaktív előadás 1x látogatható.

Vezetéselmélet előadás az 5 alkalmas gyakorló vezetés bérlethez

„A múlt emlékei a legporosabbak” tartja a mondás.

Minél kevesebb információval rendelkezel az autóvezetés és közlekedés kihívásairól, illetve azok megoldásairól, annál nagyobb lesz benned a félelem és a szorongás. Ha csak magát a szót nézzük (FÉL-ELEM), abból is hamar kiderül, hogy nincs meg minden „Elem” ahhoz, hogy magabiztosak legyünk.

Négy témakört dolgoz fel:

Lehetőséged van személyesen részt venni interaktív előadásunkon, melyhez munkafüzetet is biztosítunk számodra. Amennyiben nincs lehetőséged az előadásra eljönni, helyette kérheted e-learning tudásanyagunkat is.

Gyakorló vezetés Budapesten

Mosolygó nő és mellette az oktatója

Biztosítjuk a lehetőséget esti vagy hétvégi gyakorlásra is, hogy az időbeosztásodhoz és lehetőségeidhez igazodhass. A városi vezetésgyakorlás során olyan kihívásokkal találkozhatsz, amelyek segítenek abban, hogy bármely ország vagy a világ bármely pontján magabiztosan vezethess.

A városi forgatagot kihasználva gyakorolhatsz buszok között, villamossíneken, manőverezhetsz szűk utcákban, parkolókban, vagy akár kétsávos körforgalomban is. Megtanítunk arra, hogy hol és mikor számíthatsz biciklisekre és rolleresekre, valamint, hogy hogyan reagálj rájuk.

A háztól-házig szolgáltatásunk egyik előnye, hogy a számodra fontos útvonalakat is be tudod gyakorolni, ráadásul mindezt felár nélkül, ha Budapest közigazgatási határain belül vagy. Így, nem csak az idődet takaríthatod meg, de a gyakorló vezetés óráidat is hatékonyabban tervezheted.

Gyakorló autóvezetés Pest megyében

Pest megyében is van lehetőséged az autóvezetés gyakorlására velünk. A Clark Ádám tértől (0-ás km) maximum 30 km távolságig lehetséges.

Ide kattintva megnézheted, hogy benne vagy-e a 30 km-es zónában.

Elképzeléseidhez igazodva akár a lakóhelyeden is gyakorolhatjuk az autóvezetést, ha nem szeretnél vagy nincs szükséged arra, hogy a budapesti forgalomban vezess.

Jelentkezés felmérő órára

Keress bizalommal!