Gyakorlóvezetés (10×45 perc)

A magabiztos autóvezetéshez elengedhetetlen, a kellő önbizalom és a vezetéselmélet ismerete. Ezért, a 10×45 perces bérletünkhöz a képzésünk részeként adjuk a VezessJol elméleti anyagát és a 2023-as VezessJol konferencia 6 videófelvételét is. Ezek összességében segítenek meglátni és megérteni az autóveztés mögött rejlő szorongásod vagy félelmed okait és azok leküzdésének módszereit.

A csomagnak köszönhetően a gyakorló vezetési órák mellett lehetőséged lesz megszerezni a legfontosabb alapokat a stresszmentes és biztonságos autóvezetéshez.

A 10×45 perces bérletünket 5×90 perces alkalmak formájában veheted igénybe, hogy bőven legyen idő egy – egy tartalmas vezetésre. Menj biztosra és használd ki a leghatékonyabb gyakorló vezetési csomagunkat, hogy kellő tudást és önbizalmat szerezz a biztonságos autóvezetéshez.

A magabiztos autóvezetés kulcsa, a kellő önbizalom és a megfelelő közlekedési ismeretek elsajátítása, ahol a gyakorlati tapasztalatok éppúgy fontosak, mint az elméleti ismeretek. Éppen ezért, ehhez a csomaghoz a gyakorló vezetések mellett lehetőséget biztosítunk számodra az elméleti ismeretek megszerzéséhez, hogy meglegyenek a legfontosabb alapismereteid ahhoz, hogy kellő magabiztossággal kezd el a gyakorlást és a későbbiekben bármikor, bármilyen helyzetben legyen miből merítened.

Vásárold meg március 1 és 15 között és a felmérő órát ajándékba kapod.

A 10×45 perces bérletünkhöz ajándékba adjuk a VezessJol elméleti anyagát, amelyet kifejezetten újrakezdő és/vagy szorongó autóvezetőkre dolgoztunk ki. Ezen felül, ehhez a csomaghoz adjuk még a 2023-as VezessJol konferencia 6 előadójának videófelvételét is, amely segít meglátni és megérteni az autóvezetés mögött rejlő szorongások, stressz, figyelemzavar okait és azok lehetséges megoldásait. Így a gyakorló vezetési órák mellett lehetőséged lesz megszerezni a legfontosabb alapokat a stresszmentes és biztonságos autóvezetéshez. Két, vagy több 10-es bérlet vásárlása esetén a VezessJol e-learninget és az interaktív előadásunkat egyaránt igénybe veheted.

A 10×45 perces bérletünket 5 alkalommal, 90 perces órák formájában használhatod fel, így a megérkező beszélgetés és az óra végén nagyon fontos néhány perces kiértékelő között, melyek egyöntetűen az óra részét képezik, bőven marad idő egy – egy tartalmas vezetésre, amibe belefér akár az autópályás gyakorlás éppúgy, mint a parkolás gyakorlása és tökéletesítése is. Használd ki a leghatékonyabb gyakorló vezetési csomagunkat, hogy leküzd az autóvezetéstől való félelmeidet és szerezz kellő és megfelelő önbizalmat a biztonságos autóvezetéshez.

120 000 Ft

Hasonló termékek

Gyakorlóvezetés (10×45 perc) – ajándékutalvány

120 000 Ft

Gyakorlóvezetés (6×45 perc) – ajándékutalvány

75 000 Ft

Gyakorlóvezetés (2×45 perc)

26 000 Ft

Orvosi tanácsok

2 300 Ft

Keress bizalommal!