Felmérő óra – ajándékutalvány

Ez a 60 perces alkalom a jelenlegi elméleti és gyakorlati ismeretek felmérésére szolgál.

Az ajándékutalványba foglalt felmérés alkalmával beszéljük meg az ügyfelünk céljait, a lehetőségeit és a gyakorló órák részleteit. A gyakorlati és elméleti fermérés után javaslatot teszünk, hogy szerintünk mik lennének a legfontosabb tanulni és gyakorolni valók számára. Bemutatjuk a VezessJol által kidolgozott módszertant, amit természetesen személyre szabottan fognak alkalmazni a vezetési órák során.

A teljes folyamat egyöntetűen a 60 perces felmérő óra része.

A felmérő óra ajándékutalványunkat minden más utalványunk mellé ajánljuk, hogy ne kerüljön egy esetleges kellemetlen helyzetbe plusz fizetés terhe miatt az ajándékozott.

Ez a 60 perces alkalom az autóvezető jelenlegi képességeinek felmérésére szolgál, hogy tudjuk honnan indul. Mik a leggyakoribb aggályai, legnagyobb kihívásai, vagy éppen félelmei az autóvezetés terén. Ekkor beszéljük meg a céljait, az igényeit, a lehetőségeket és a vezetésgyakorlás részleteit is.

A felhasználó az óra első harmadában megismerkedik a Mentorával, az autóval és a munkatársunk is igyekszik a legtöbbet megtudni az ő autóvezetéshez fűződő viszonyáról és az ehhez kapcsolódó élményeiről. Lehetőség szerint, kollégánk igyekszik megismerni a felhasználó jogsi utáni tapasztalatait is, ha van neki ilyen. A második harmadban felmérjük a gyakorlati tudást, az aktuális ismereteit és végül az utolsó harmadban történik a kiértékelés a tapasztaltak alapján. Javaslatot teszünk, hogy szerintünk mik lennének a legfontosabb tanulni és gyakorolni valók. Bemutatjuk a VezessJol által kidolgozott módszertant, amit természetesen személyre szabottan fognak alkalmazni az órák során. A teljes folyamat egyöntetűen része a 60 perces alkalomnak.

A felmérő óra ajándékutalványunkat javasoljuk minden más utalványunk mellé, hogy az ajándékozott ne kerüljön egy esetleges kellemetlen helyzetbe plusz fizetés terhe miatt.

10 000 Ft

Hasonló termékek

Gyakorlóvezetés (2×45 perc) – ajándékutalvány

26 000 Ft

VezessJol elmélet – Elearning

14 000 Ft

Gyakorlati tanácsok

2 300 Ft

Éber jelenlét

2 300 Ft

Keress bizalommal!