Gyakorlóvezetés (6×45 perc)

Ha úgy érzed, hogy 2-3 év kihagyás után kell egy kis segítség, hogy újra magabiztosan ülj a volán mögé akkor válaszd ezt csomagunkat.

A 6×45 perces bérltünket 3 alkalommal, 90 perces órák formájában veheted igénybe, ami elegendő lehet ahhoz, hogy felfrissítsd gyakorlati és elméleti ismereteidet. Éppen ezért a 6×45 perces bérletünkhöz ajándékba adjuk a VezessJol E-learning anyagát is amelyet kifejezetten újrakezdő autóvezetőkre dolgoztunk ki.

A 3 alkalom lehetőséget biztosít arra is, hogy megismerd és elsajátítsd a parkolás legfontosabb alapelveit és technikáit vagy, hogy gyakorolj néhány számodra nagyobb kihívást jelentő szituációt.

Ha 2-3 év kihagyás után úgy érzed, hogy kell egy kis segítség és támogatás ahhoz, hogy újra magabiztosan ülj a volán mögé és, hogy bevethesd magad a nagyvárosi forgalomba, akkor válaszd ezt a bérlettípust. A 6×45 perces bérletünket 3 alkalommal, 90 perces órák formájában veheted igénybe. Ez elegendő lehet ahhoz, hogy visszarázódhass a biztonságos autóvezetéshez szükséges felelősségvállalás érzésébe és az ehhez szükséges ismeretek felfrissítésébe. Éppen ezért a 6×45 perces bérletünkhöz ajándékba adjuk a VezessJol E-learning anyagát is, amelyet kifejezetten újrakezdő autóvezetőkre dolgoztunk ki.

Ez a csomag akkor is ideális választás lehet, ha az autóvezetés jól megy, de problémáid vannak a parkolással. A 3 alkalom lehetőséget biztosít számodra, hogy megismerd és elsajátítsd a parkolás legfontosabb alapelveit és technikáit. A 90 perces órák alatt bőven lesz időd ahhoz, hogy a megérkező beszélgetés és az éppoly fontos, óra zárásaként alkalmazott kiértékelés között, melyek egyöntetűen az óra részét képezik, elegendő és tartalmas gyakorlásban lehessen részed.

Mentorod segít megérteni a nagyvárosi közlekedésben rejlő összefüggéseket, segít meglátni az adott szituációkban a lehetőségeket éppúgy, mint a leselkedő veszélyeket. Végül, de nem utolsó sorban talán a legfontosabb, hogy mindezek mellett, a legnagyobb biztonságban gyakorolhatod azokat a technikákat és szituációkat amelyek a legnagyobb kihívást jelentik számodra.

75 000 Ft

Hasonló termékek

VezessJol Elmélet – Elearning – ajándékutalvány

14 000 Ft

VezessJol elmélet – Elearning

14 000 Ft

Éber jelenlét

2 300 Ft

Önbizalom és magabiztosság

2 300 Ft

Keress bizalommal!