Éber jelenlét

Előadás részletei
Nagyon sokan küzdenek az autóvezetés területén is a figyelemzavar okozta nehézségekkel és kihívásokkal.
Az előadás során megosztom veletek azokat a kihívásokat amikkel én magam is nap, mint nap megküzdöttem és megmutatom azokat a technikákat amelyekkel szinte bárki le tudja győzni ezeket a nehézségeket. Továbbá hozok magammal két olyan minitréninget amivel 4-5 perc alatt fókuszba helyezheted magad az autóvezetés előtt vagy akár közben is, amikor úgy érzed, szétestél. A mini tréningek offline anyagát minden résztvevő letöltheti majd a telefonjára és bárhol bármikor előveheti, amikor csak szüksége van rá.

Bemutatkozás

Rengeteg dolgot csináltam már életemben – voltam nagyon magasan és nagyon mélyen; központban és periférián; voltam nagyon beteg és nagyon egészséges; szenvedtem függőségektől és megvalósítottam a függetlenséget. Számtalan kisebb-nagyobb szerep az életemben és kivétel nélkül mind nagyon fontosak.

A legbüszkébb azonban nem a diplomáimra vagy az elismeréseimre vagyok. Hanem arra, hogy légzés instruktorként, terapeutaként olyan embereknek tudok segíteni, akik hozzám hasonlóan figyelemzavarral élnek. Az ADHD-t ma betegségként tartják számon. Szent meggyőződésem azonban, hogy a “figyelemzavar” nem betegség, hanem egy különleges ajándék – amit, ha megdolgozunk, a legfontosabb hajtóerőnkké válik.

2 300 Ft

Hasonló termékek

Gyakorlóvezetés (10×45 perc) – ajándékutalvány

120 000 Ft

Gyakorlóvezetés (2×45 perc) – ajándékutalvány

26 000 Ft

Felmérő óra – ajándékutalvány

10 000 Ft

Gyakorlóvezetés (10×45 perc)

120 000 Ft

Keress bizalommal!