Gyakorlóvezetés (10×45 perc) – ajándékutalvány

Ajándékutalványunk lehetőséget biztosít a magabiztos autóvezetéshez elengedhetetlen önbizalom és a vezetéselmélet ismeretetinek elsajátításához.

Ehhez az utalványhoz a képzésünk részeként biztosítjuk a VezessJol elméleti anyagát és a 2023-as VezessJol konferencia 6 videófelvételét is. Ezek összességében segítenek meglátni és megérteni az autóvezetés mögött rejlő szorongások vagy félelmek okait és azok leküzdésének módszereit.

Ez a bérletünk 5×90 perces alkalom formájában vehető igénybe, hogy bőven legyen idő egy – egy tartalmas vezetésre. Ez a leghatékonyabb gyakorló vezetési csomag, hogy kellő tudást és önbizalmat szerezhessen bárki a biztonságos autóvezetéshez.

Add ajándékba a magabiztos autóvezetést, amelynek kulcsa, a kellő önbizalom és a megfelelő ismeretek elsajátítása. A csomaghoz a gyakorló vezetési órák mellett lehetőséget biztosítunk az elméleti ismeretek megszerzéséhez is, hogy meglegyenek a legfontosabb alapismeretek ahhoz, hogy kellő magabiztossággal lehessen elkezdeni a gyakorlást.

A 10×45 perces bérletünkhöz ajándékba adjuk a VezessJol elméleti anyagát, amelyet kifejezetten újrakezdő és/vagy szorongó autóvezetők segítésére dolgoztunk ki. Ezen felül ehhez a csomaghoz adjuk még a VezessJol konferencia 6 előadójának videófelvételét is amely segít meglátni és megérteni az autóvezetés mögött rejlő szorongások, stressz, figyelemzavar okait és azok lehetséges megoldásait. Így a gyakorló vezetési órák mellett lehetőség van megszerezni a legfontosabb alapokat a stresszmentes és biztonságos autóvezetéshez. Két vagy több 10-es bérlet vásárlása esetén a VezessJol e-learning és az interaktív előadásunk egyaránt igénybe vehető.

A 10×45 perces bérletünket 5 alkalommal, 90 perces órák formájában lehet felhasználni, így a megérkező beszélgetés és az óra végén nagyon fontos néhány perces kiértékelő között, melyek egyöntetűen az óra részét képezik, bőven marad idő egy – egy tartalmas vezetésre, amibe belefér az autópályás gyakorlás éppúgy, mint a parkolás gyakorlása és tökéletesítése. Ez a leghatékonyabb gyakorló vezetési csomagunk, az autóvezetéstől való félelem leküzdéséhez és a megfelelő önbizalom megszerzéséhez a biztonságos autóvezetés érdekében.

120 000 Ft

Hasonló termékek

Gyakorlóvezetés (6×45 perc) – ajándékutalvány

75 000 Ft

VezessJol elmélet – Elearning

14 000 Ft

Mind a 6 előadás

8 500 Ft

Orvosi tanácsok

2 300 Ft

Keress bizalommal!