Gyakorlóvezetés (2×45 perc) – ajándékutalvány

Ajánljuk ezt a csomagot akkor, ha szerettednek még egy kis segítségre lenne szüksége a kellő magabiztossághoz. Ha például manuális váltós autóról automata váltósra ül át és szeretné megtudni, hogy mire kell figyelnie amikor automatát vezet. Arra is elég lehet ha csak egy autópályás vezetést szeretne megtapasztalni biztonságos keretek között mielőtt egyedül is nekivágna egy hosszabb utazásnak. Na és persze a parkolás okosságait és korrigálási lehetőségeit is meg lehet ismerni az 1 x 90 perces alkalom alatt. Ajándékozd minden olyan esetben ezt a csomagot amikor már csak egy apró részlet hiányzik a teljes magabiztossághoz.

Ajánljuk ezt az utalványt akkor, ha a szerettednek egy kis segítségre lenne szüksége, mert például manuális váltós autóról automata váltósra ül át. Ha szeretne kicsit megismerkedni az automata váltó előnyeivel és szeretné megtudni, hogy mire kell figyelnie amikor automatát vezet. Akkor is adhatod ezt a csomagot, ha még nem vezetett autópályán, és csak egy autópályás vezetést szeretnél adni neki, hogy biztonságos keretek között megismerje a legfontosabb tudnivalókat, mielőtt egyedül is nekivág egy hosszabb utazásnak. Na és persze a parkolás okosságait és korrigálási lehetőségeit is meg lehet ismerni a 90 perc alatt, ha csak ennyit szeretnél hozzátenni a már meglévő tudásához.

Valójában minden olyan esetben javasoljuk ezt a csomagot amikor csak egy kis segítségre van szüksége, mert valami apró részlet még hiányzik a teljes magabiztosságához. A 2×45 perces óra, egy 90 perces alkalom keretében vehető igénybe, hogy minél tartalmasabb és hasznosabb legyen a vezetésgyakorlás.

26 000 Ft

Hasonló termékek

Gyakorlóvezetés (6×45 perc) – ajándékutalvány

75 000 Ft

Gyakorlóvezetés (2×45 perc)

26 000 Ft

Mind a 6 előadás

8 500 Ft

Szorongás és autóvezetés

2 300 Ft

Keress bizalommal!