Gyakorlóvezetés (6×45 perc) – ajándékutalvány

Ezt a csomagot akkor ajánljuk, ha az ajándékozottnak 2-3 év kihagyás utánkell egy kis segítség, hogy újra magabiztosan üljön a volán mögé.

A 6×45 perces bérletünk 3 alkalommal, 90 perces órák formájában vehetőigénybe, ami elegendő lehet ahhoz, hogy az ajándékozottnak egyarántfelfrissüljenek a gyakorlati és az elméleti ismeretei is. Éppen ezért a 6x45perces bérletünkhöz ajándékba adjuk a VezessJol E-learning anyagát is,amelyet kifejezetten újrakezdő autóvezetőkre dolgoztunk ki.

A 3 alkalmas vezetésgyakorlás elég lehetőséget biztosít arra is, hogypéldául megismerhesse és elsajátíthassa a parkolás legfontosabb alapelveités technikáit vagy, hogy gyakoroljon néhány számára nagyobb kihívástjelentő szituációt.

Olyan esetben ajándékozd ezt a csomagot, ha az ajándékozott kb. 2-3 év vezetés kihagyás után van és kell egy kis segítség és támogatás ahhoz, hogy újra magabiztosan üljön a volán mögé. A 6×45 perces bérletünket 3 alkalommal, 90 perces alkalmak formájában lehet felhasználni. Ez elegendő lehet ahhoz, hogy a megajándékozott visszarázódhasson a biztonságos autóvezetéshez szükséges felelősségvállalás érzésébe és az ehhez szükséges ismeretek felfrissítésébe.

Ehhez a csomagunkhoz ajándékba adjuk a VezessJol E-learning anyagát is, amelyet kifejezetten újrakezdő autóvezetőkre dolgoztunk ki. Ez az utalvány akkor is ideális választás lehet, ha az autóvezetés jól megy, de problémák vannak a parkolással. A 3 alkalom lehetőséget biztosít, hogy a megajándékozott megismerje és elsajátítsa a parkolás legfontosabb alapelveit és technikáit. A 90 perces alkalmak alatt bőven lesz idő ahhoz, hogy a megérkező beszélgetés és az éppoly fontos, óra zárásaként alkalmazott kiértékelés között, melyek egyöntetűen az óra részét képezik, tartalmas gyakorlásban lehessen része a felhasználónak.

Munkatársunk segít megérteni a nagyvárosi közlekedésben rejlő összefüggéseket, segít meglátni az adott szituációkban a lehetőségeket éppúgy, mint a leselkedő veszélyeket. Végül de nem utolsó sorban, talán a legfontosabb, hogy mindezek mellett, a legnagyobb biztonságban gyakorolhatja azokat a technikákat és szituációkat amelyek a legnagyobb kihívást jelentik számára.

75 000 Ft

Hasonló termékek

Gyakorlóvezetés (2×45 perc) – ajándékutalvány

26 000 Ft

Felmérő óra – ajándékutalvány

10 000 Ft

VezessJol elmélet – Elearning

14 000 Ft

Orvosi tanácsok

2 300 Ft

Keress bizalommal!