Önbizalom és magabiztosság

Előadás részletei
Egészséges önértékelésünk, önbizalmunk teljes egészében áthatja mindennapi működésünk. Az autóvezetés komplex és összetett folyamata esetében pedig mindez különösen erősen érvényesül. Mindannyiunknak van élményünk arról, hogy milyen egy-egy sietős reggelen, egy lüktető forgalmú nagyvárosban eljutni valahová, esetleg délután fáradtan beragadni a dugóba. Ha önértékelésünk rendezett, egy kritikus helyzetet is hatékonyabban tudunk kezelni és annak természetes módon megjelenő feszültsége is kevésbé visel meg bennünket.
Érdemes végiggondolnunk, mit is jelent számunkra az autóvezetés, hol van annak helye és szerepe az életünkben, hogyan tudjuk ebben is a legjobb és legmagabiztosabb teljesítményünket nyújtani. Az előadás során ebben a témakörben hívjuk a résztvevőket közös gondolkodásra.

Bemutatkozás
Több mint 20 éve segítem a Magyar Honvédség és a Rendőrség állományában dolgozó embereket a krízishelyzetek és traumák feldolgozásában. Tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a megfelelő önbizalom és önértékelés nemcsak a mindennapokban segít érvényesülni, de elengedhetetlen ahhoz is, hogy könnyebben feldolgozhassuk a bennünket ért traumákat és gyorsabban túljuthassunk a krízishelyzeteken.

2 300 Ft

Hasonló termékek

VezessJol Elmélet – ajándékutalvány

14 000 Ft

Gyakorlóvezetés (10×45 perc) – ajándékutalvány

120 000 Ft

Gyakorlóvezetés (2×45 perc)

26 000 Ft

Szorongás és autóvezetés

2 300 Ft

Keress bizalommal!