Szorongás és autóvezetés

Előadás részletei
A bennünk működő sémák alapvetően határozzák meg, hogy egyes helyzeteket milyennek észlelünk és ennek megfelelően hogyan reagálunk. Veszélyes vagy biztonságos?  Ismerős vagy ismeretlen? Meg tudom oldani vagy kudarcot vallok? Kérdések és gondolatok százai cikáznak fejünkben vezetési szituációkban és nagyon különbözünk abban, hogy milyen tipikus mintázatok mentén értékeljük ezeket. Az előadás során megismerkedünk a mélyen bennünk működő sémákkal, amelyek segítenek vagy éppen akadályoznak vezetés közben és gyakorlati tanácsokkal készülünk fel a kihívást jelentő helyzetekre.

Bemutatkozás
Pszichológusként számtalan kliensemnél találkozom azzal a problémával, amikor nehézséget okoznak az autóvezetéssel kapcsolatos szorongások. Munka- és szervezetpszichológusként az AUDI-nál kezdtem el dolgozni, jelenleg pedig konfliktus- és stresszkezelési tréningeket tartok cégeknek. Több éves tapasztalattal és több száz óra tanácsadással a hátam mögött jól tudom, hogy milyen kihívásokkal küzdenek az emberek, amikor szorongással teli helyzetekkel találkoznak.

2 300 Ft

Hasonló termékek

VezessJol Elmélet – ajándékutalvány

14 000 Ft

Felmérő óra – ajándékutalvány

10 000 Ft

Gyakorlóvezetés (10×45 perc)

120 000 Ft

Éber jelenlét

2 300 Ft

Keress bizalommal!
Ha 10 órás bérletet vásárolsz, jár Neked az elméleti anyagunk, melyet a személyes részvételű előadás keretében vagy e-learning formában használhatsz fel.