2024 áprilisától Kecskemét és környéke is részese lett a VezessJol által nyújtott segítségnek. Az autóvezetéstől való félelem leküzdése fontos lépés lehet az életminőség javításában, és ez a küldetésünk Magyarország több pontján is elérhetővé vált. A kecskeméti lakosoknak is lehetőségük van már arra, hogy szakértőink segítségével megtanulják kezelni és legyőzni az autóvezetéssel kapcsolatos félelmeiket, aggodalmaikat. Az elért eredmények és az általunk támogatott emberek száma világlátásunk részét képezik, és örömmel osztjuk meg a sikereket Kecskemét városában és annak környékén egyaránt.

Kinek ajánljuk a gyakorló vezetést Kecskeméten?

Neked, ha
– már rég nem vezettél a jogosítvány megszerzése óta, vagy éppen félsz a vezetéstől.
– együtt élsz a „női autóvezető” sztereotípiákkal, és szeretnél ezen változtatni, vagy anyaként csak gyermekeddel tudsz gyakorolni, idő – vagy babysitter hiányában.
– nincs időd tömegközlekedéssel járni a vezetési órákra, de örömmel spórolnál időt háztól-házig szolgáltatásunkkal.
ADHD-val élsz és specifikus, újrakezdő gyakorlóvezetés órákra van szükséged
– csak hétvégén érsz rá, hogy fejleszd készségeidet
– nem boldogulsz a kecskeméti forgalomban
– félsz az emelkedőn, szűk helyeken való manőverezéstől, vagy nehezen megy a parkolás
– türelmes és szakértő mentort keresel magad mellé
akkor állunk rendelkezésedre.

Kecskemét

Kecskeméti autóvezetés gyakorlás érvényes jogosítvánnyal

A VezessJol szolgáltatásai kizárólag érvényes jogosítvánnyal vehetők igénybe. Jól tudjuk, hogy jogosítványt hosszabbítani nem jár különösebb feltételekkel, így van olyan, akinél 10-20 év is eltelik, mire újra a volán mögé „kényszerítheti az élet”. Legtöbb ügyfelünk a gyakorlat hiánya miatt félt, vagy mert pszichés gátjai bátortalanították el. Egyedi módszertanunk segítségével ezt természetes úton közösen oldjuk fel (meg), így bátran kijelenthetjük, hogy csak sikerélménnyel, magabiztosan távoztak tőlünk, akik adtak egy esélyt maguknak. Vagyis, az érvényes jogosítvány önmagában mit sem ér, ha tulajdonosa nem meri használni.

Autósiskola Kecskemét – Autóvezetés gyakorlás Kecskeméten

Ezek a szókapcsolatok nem ellenségek, egymásért dolgozunk!

Kecskeméten számos autósiskola megtalálható, melyek nem arra specializálódtak, hogy a kényelmedet, időhiányodat, esetleg félelmeidet oldják. KRESZ-t oktatnak, biztosítják számodra az alapokat, a kötelező óraszámokat. Teljesítményedre, aktuális tudásodra, begyakorolt útvonalakra fókuszál az autósiskola – ez a feladata. A VezessJol küldetése pedig az, hogy élvezd a vezetést! Ne félj, ne szorongj váratlan szituációkban, és az elmédben megszületett negatív vizualizációk megváltozzanak a magabiztosság és nyugalom irányába.

Viszlát kecskeméti menetrend!

Egy biztos. Ha a Vezessjol kecskeméti csapatával gyakorlod az autóvezetést, akkor a kecskeméti autóbusz-közlekedési menetrendet már nem kell böngészned többet. A vezetés tudása számos előnnyel jár. Amikor a saját autóddal közlekedhetsz, független lehetsz mások időbeosztásától, és könnyen eljuthatsz bárhová. Az autód segítségével időt takaríthatsz meg, hiszen rugalmasabban tervezheted a napodat, és könnyebben, gyorsabban megoldhatod feladataidat. Az autóvezetés javíthatja az életminőséged és kényelmed, valamint több lehetőséget biztosít munka, szórakozás vagy pihenés terén is.

Kecskeméti autósok közössége

A kecskeméti autósok közösségének új lehetőségeket biztosít a VezessJol. Mi azoknak a bizonytalan sofőröknek is szeretnénk segíteni, akik ugyan vezetnek a kecskeméti forgalomban, de még bizonytalanok, vagy már régóta félnek -és az érzés nem változik. Coaching szemléletünkkel a probléma gyökerét szüntetjük meg, legyen az berögzült téves gondolat, vagy csak az autóvezetési gyakorlat hiánya. Bízunk benne, hogy a kecskeméti autósok közössége bizalommal fogadja tevékenységünket.

Kecskeméti körforgalom

Nem elég a kecskeméti gokart pályán gyakorolni

Valóban nem elég a kecskeméti gokart pályán gyakorolni. Sőt! Az is tévút, amikor a párod az anyósülésről diktál, idegeskedik, és nem érti miért nem megy neked a vezetés. Millió ilyen és ehhez hasonló történetet hallottunk már. Ugyanakkor, akik a VezessJol módszertannal kezdték el újra a vezetés gyakorlását, azok úgy távoztak tőlünk, hogy nem csak vezetni tanultak meg. Elkezdték élvezni a vezetést, magabiztosan, váratlan szituációkat higgadtan kezelve. És mivel a magabiztosság hatalom, nem csak a vezetési stílusuk, de az életük is megváltozott. (Valószínűleg a Gokart is jobban fog menni.)

Gyakorló vezetés Kecskeméten a VezessJol-al

Lehetőséget biztosítunk számodra, hogy esténként és hétvégén is gyakorolj, így könnyebben illesztheted az autóvezetés gyakorlását az időbeosztásodba és lehetőségeidhez. A kecskeméti vezetési gyakorlatok során olyan kihívásokkal találkozhatsz, amelyek segítenek abban, hogy magabiztosan vezess bárhol a világon.

 

A kecskeméti városi forgatagban szimulált gyakorlatok során buszok között manőverezhetsz, szűk utcákban parkolhatsz vagy akár kétsávos körforgalomban is helyt állhatsz. Megtanítunk arra is, hogyan reagálj a környezetedben lévő biciklisekre és rolleresekre.

 

A háztól-házig szolgáltatásunk egyik előnye, hogy gyakorló útvonalaidat akár Kecskemét és vonzáskörzetében is tervezheted. Így nemcsak időt spórolsz, de a gyakorló vezetés óráidat is hatékonyabban tervezheted.

VezessJol gyakorló vezetés Kecskeméten és vonzáskörzetében:

Kecskemét agglomerációja (35 km-ig)


Tiszakécske, Lakitelek, Tiszaalpár, Kiskunfélegyháza, Kunszállás, Jakabszállás, Helvécia, Ballószög, Ágasegyháza, Fülöpháza, Kerekegyháza, Kunbaracs, Lajosmizse, Ladánybene, Nyársapát, Felsőlajos, Mentelek, Nagykőrös, Kocsér, Tiszaug, Nyárlőrinc, Városföld, Orgovány, Izsák, Szentkirály, Fülöpjakab, Bugac, Bugacpusztaháza, Törtel.